După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 9 august 2018

Producătorii de film din SUA continuă să promoveze mizeriile sodomiților: Ruby Rose va fi Batwoman, prima "supereroină" LGBT dintr-un serial destinat micului ecran...

Universul televizat al DC, cunoscut colocvial și ca „Arrowverse”, își îmbogățește panoplia de supereroi cu Batwoman, ce va evolua într-o producție a canalului CW. Ruby Rose (MEG: Confruntare în adâncuri) este actrița aleasă de realizatorii serialului să poarte masca supereroinei.
Personajul, așa cum a fost el portretizat în seria de benzi desenate, este cunoscut sub numele de Kate Kane, o femeie preocupată de dreptate, gata să zică lucrurilor pe nume pe străzile din Gotham. Kate Kane va fi și prima supereroină LGBT dintr-un serial destinat micului ecran, scrie publicația Empireonline.
Povestea urmărește parcursul acestei femei de la o persoană obișnuită la eroina ce va fi. Caroline Dries va scrie scenariul serialului, cu veteranul DC Geoff Johns și producătorii Greg Berlanti și Sarah Schecter la cârmă.

Planurile pentru Batwoman sunt de a evolua într-un serial în care vor exista mai multe intersectări de planuri narative cu alți eroi DC. Dacă proiectul va primi undă verde, îl vom vedea pe micul ecran cel mai devreme în 2019.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.