După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 2 august 2018

„ȘCOLI SIGURE” în Australia: Homosexualitatea (teorie și practică) se învață la școală. Legiferarea „căsătoriilor” homosexuale = normativizare

Părinții din Australia sunt alarmați pentru că programul SAFER SCHOOL („ȘCOLI MAI SIGURE”), considerat a fi împotriva intimidării („bullying”), dar și a discriminării, promovează homosexualitatea.
O mamă a spus că programul l-a traumatizat pe fiul ei și i-a cauzat daune emoționale. Lucille Talusan prezintă știrea din Melbourne, Australia.
William, un nume fictiv, descrie materialul video pe care a fost nevoit să îl urmărească din cadrul programului „Școli Sigure”. Este elev în clasa a 7a. Acesta spune:
În timpul lecției de educație sexuală au spus că e în regulă dacă te căsătorești cu cineva de același sex, un băiat să se căsătorească cu un băiat și o fată cu o altă fată. Apoi, am urmărit un material video indecent în care un bărbat a sărutat un alt bărbat. Avea multe scene de nuditate. M-a deranjat. Ar trebui să fie oprit, fiindcă este dureros și nu este corect.
Marzena este mama lui William. Ea spune:
Le-au arătat cum să folosească niște dispozitive pe care eu, ca adult, nici măcar nu le văzusem. Le-au spus că e bine să răspundă nevoilor sexuale ale corpului lor, fapt ce este dezgustător. Nu există moralitate, nici conștiință. La un moment dat am fost nevoită să îl duc de două ori la spital. Avea palpitații și respira cu dificultate.
Părinții copilului sunt de părere că programul „Școli Sigure” face parte din planul de a proteja homosexualii de discriminare și de a-i îndoctrina pe elevi să susțină homosexualitatea și să o experimenteze. Analistul Bill Muehlenberg este de părere că programul „Școlii Sigure” face parte din planul căsătoriei între oamenii de același sex care a câștigat într-un soondaj la nivel național efectuat prin poștă. El a spus:
Odată ce se aprobă căsătoria homosexualilor, problemele nu vor înceta. Trebuie să spunem elevilor că acesta este acum un comportament acceptabil.
Însă Muehlenberg se teme că nu este vorba doar de lupta împotriva homofobiei, ci și de introducerea marxismului în societatea australiană. Fondatoarea programului „Școli Sigure”, Roz Ward, a recunoscut că este marxistă:
Unul dintre citatele ei preferate este:
„Dacă vă lăsați copiii pe seama mea, eu îi învăț nu numai cum să accepte homosexualitatea, ci și cum să devină buni comuniști.”
Pe furiș, introduce planul ei radical. Nu e vorba doar de sexualitate, ci și de idei marxiste care nu au promovat niciodată familia, credința și libertatea.
În timp ce în majoritatea școlilor din Melbourne există programul „Școli Sigure”, care îi învață de mici pe copii despre sex și pornografie, există școli creștine ca aceasta care se dedică trasmiterii unor valori creștine solide. Părinții lui William l-au transferat la o școală catolică unde nu se aplică programul „Școlii Sigure” însă încă se mai luptă să își ajute fiul să depășească trauma cauzată de acest program.

VIDEO


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.