După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 22 august 2018

Pediatru american: „Ideologia de gen îi distruge copilului fundamentele de testare a realității”

Redăm în continuare VIDEO și TRANSCRIERE integrală despre efectele ideologizării gender în educație și în sistemul public de sănătate. Narator: Dr. Michelle Cretella, Președintele Colegiului Pediatrilor Americani.

TRANSCRIERE integrală

„Felicitări, este băiat!”, sau: „Felicitări, este fată!”

In calitate de medic pediatru, in ultimii 20 de ani, asa au inceput multe din relatiile mele cu pacientii. Corpul nostru isi declara propriul sex.
Sexul biologic nu este atribuit in mod arbitrar din afara. Sexul este determinat la conceptie de ADN –ul nostru, inmagazinat in fiecare celula a corpului nostru.
Sexualitatea umana este binara, fie ai un cromozon Y si devii barbat, fie nu ai, si esti femeie.
Sunt cel putin 6500 diferente genetice intre barbati si femei. Tratamentul cu hormoni si operatia nu vor shimba aceasta.
Identitatea de gen nu este biologica, este psihologica. Identitatea are de-a face cu gandirea si simtirea.
Gandurile si emotiile nu sunt dictate biologic . Din punct de vedere al raportarii lor la realitate, gandurile si emotiile noastre pot fi corecte sau gresite.
De exemplu, daca intru in cabinetul doctorului meu astazi si spun: „Buna, sunt Margaret Thatcher!” , doctorul meu va spune ca am halucinatii si imi va da un anti-psihotic.

Daca, in schimb, as intra si as spune: „Sunt barbat!” el ar concluziona: „Felicitari, esti transgender”. Daca as spune: „Doctore, am tendinte suicidare, sunt un amputat prins intr-un corp normal, va rog sa imi inlaturati celalalt picior”, voi fi diagnosticata cu tulburare identitara de integritate corporala.
Dar, daca merg la acelasi doctor si spun: „Sunt un  barbat, programati-ma pentru o dubla mastectomie (amputarea sânilor)”, doctorul o va face.
Continuarea pe www.stiripentruviata.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.