După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 19 august 2018

Forumul Dialogos: "Credința creștină și credincioșii în Casa Europei" cu Paul Petri la Centrul de afaceri Maris Arad

Invitatul nostru este domnul Paul Petri, psiholog și teolog canadian cu rădăcini europene, care și-a trăit o bună parte din viață (peste 30 de ani) în Europa. În cea mai mare parte a acestei perioade a locuit și activat la Bruxelles. Aici, în 1996, împreună cu un grup de oamneni dedicați a pus bazele întâlnirilor European Prayer Breakfast. Aceste întâlniri se adresează membrilor Parlamentului European, Comisiei Europene, angajaților NATO și membrilor corpului diplomatic din Bruxelles. În același an, împreună cu un parlamentar european, a facilitat întâlniri la Consiliul Europei la Strasbourg cu aceleași obiective. Acest lucru a dus la o colaborare extinsă cu membrii guvernelor europene, din interiorul și din afara Uniunii Europene. Acum au loc astfel de întâlniri în parlamentele a 30 de țări din Europa (inclusiv România).

Domnul Petri a mai fost implicat în organizații cu obiective diverse din multe regiuni ale lumii: reabilitarea consumatorilor de droguri în New York; dezvoltare economică, servicii medicale și instruirea comunităților locale în Congo, dar și în alte 28 de țări; în Belgia prin organizația Antioch Network a slujit atât pe belgieni cât și comunitatea de expatriați din Belgia iar din 2002 s-a implicat în Orientul Mijlociu prin cofinanțarea Middle East Program, un program pentru promovarea stabilității și păcii în regiune.

În 2017, domnul Petrie a fost decorat cu Ordinul Sfântului Gheorghe în grad de Cavaler, ordin al Casei Habsburg-Lorraine.

El este în continuare activ, lucrând cu și pentru mai multe organizații din Europa, Africa, Orientul Mijlociu și America de Nord, colaborând cu guverne din diferite țări, dar și cu persoane private. Este un vorbitor public activ, consultant și consilier al organizațiilor publice și private.


25 August 2018, între orele 10:00 - 12:00

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.