După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 17 iulie 2018

VIDEO: Creștinii din Nigeria care nu renunță la credința în Iisus Hristos sunt uciși fără milă!

Atenție! Acest material video vă poate afecta emoțional!

NewsNet Creştin Materialul video a fost restictionat de catre Facebook, aici au apucat sa-l vizioneze doar 3000 si ceva de persoane... Pe cineva a deranjat aceasta expunere publica a atrocitatilor impotriva crestinilor.


Vezi articolul: 

GENOCIDUL Creștinilor în Nigeria. Comunitatea internațională ASISTĂ INDIFERENTĂ la MASACRE



Asociația Creștinilor a calificat drept un „pur genocid” uciderea a 238 de creștini de către musulmani în Nigeria săptămâna trecută.


De la începutul acestui an, au fost uciși peste 6000 de creștini în Nigeria.
„Nu există nici o îndoială că aceste atacuri urmăresc epurarea etnică, acapararea patrimoniului creștinilorși expulzarea cu forța a creștinilor departe de pământurile lor strămoșești”, se arată într-un comunicat al Asociației, citat de Gatestone Institute.

Declarația condamnă recentele atacuri „în care peste 200 de persoane au fost ucise cu brutalitate iar bisericile noastre distruse fără nici un fel de intervenție a serviciilor de securitate, în ciuda apelurilor de ajutor care le-au fost adresate”.
Potrivit aceluiași document, majoritatea celor 6000 de creștini uciși anul acesta au fost „copii, femei și persoane în vârstă... Ceea ce se pretrece în Nigeria este pur genocid și trebuie oprit imediat.”

Detaliile acestor masacre sunt sinistre: multe victime au fost bătute până la moarte sau decapitate cu maceta; altele au fost arse de vii (inclusiv în bisericile închise pe dinafară); iar femeile au fost în general agresate sexual sau violate înainte de a fi omorâte.
Atât guvernul nigerian cât și guvernul american au încercat să prezinte acest jihad prelungit ca pe o confruntare teritorială între bogați (întotdeauna creștini) și săraci (întotdeauna musulmani), scrie Gatestone Institute.
Astfel, în 2012, Bill Clinton declara că „inegalitatea” și „sărăcia” sunt la „originea” acestor „chestii” („chestiile” find termenul pentru a desemna masacrele musulmanilor asupra creștinilor din Nigeria).
Continuarea pe www.evz.ro

Un comentariu:

  1. Materialul video a fost restictionat de catre Facebook, aici au apucat sa-l vizioneze doar 3000 si ceva de persoane... Pe cineva a deranjat aceasta expunere publica a atrocitatilor impotriva crestinilor...

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.