După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 16 iulie 2018

Un cuplu de homosexuali care a adoptat un băiat și timp de ŞASE ANI l-au pus la dispoziția unui cerc de pedofili, a fost arestat înainte să "cumpere" un al doilea copil...

• Cuplul de homosexuali pedofili a dezvoltat un cerc internațional de pedofili, folosindu-se de propriul lor fiu
• Cei doi bărbați din Queensland, Mark Newton și Peter Truong, plănuiau să cumpere un al doilea copil
• Noi rapoarte tulburătoare sugerează că aceştia vroiau un al doilea băiat pentru a îl abuza sexual
• Cuplul l-a oferit pe tânărul lor fiu pentru activități sexuale şi altor pedofili, din întreaga lume
• Newton și Truong au adoptat băiatul ilegal de la o femeie din Rusia, în 2005
Un cuplu de homosexuali care a dezvoltat în jurul unui fiu cumpărat ilegal din Rusia un cerc international de pedofili, plănuia să cumpere un al doilea copil pentru a îl exploata.
Mark Newton, în vârstă de 46 de ani, și Peter Truong, de 40 de ani, din Cairns, pe coasta Queensland-ului, şi-au abuzat sexual fiul adoptiv de origine rusă și l-au “traficat” altor pedofili din întreaga lume, de la vârsta de un an până la vârsta de şase ani.
Cu toate acestea, conform Mail Courier, au apărut noi reclamații, referitoare la planul cuplului de a adopta un al doilea copil, plătind 100.000 de dolari unei mame surogat din Malaezia.
Publicația a susținut că planul a fost expus pe Skype și pe serviciul de share de fotografii Flickr, prin care au încercat să-și vândă fiul altor pedofili, pentru sex.
Newton ispăşeşte o pedeapsă de 40 de ani într-o închisoare din SUA și Truong o pedeapsă de 30 de ani într-o altă închisoare din SUA, după ce au fost arestați în 2012 pentru abuz sexual asupra fiului lor și pentru traficarea lui pentru sex într-un cerc internațional de pedofili.
Judecătorul Sarah Evans Barker a spus că nu dorește ca procesul să fie judecat cu juriu, deoarece consideră că dovezile sunt prea dure pentru ca oamenii să le vadă, să fie martori la acestea.
Truong a primit o sentință redusă deoarece a cooperat cu autoritățile.
Cei doi au fost găsiți vinovați de punerea băiețelului la dispozitie pentru sex către cel puțin opt bărbați din SUA, Franța și Germania.
Newton și Truong locuiau în California când băiatul, în vârstă de șase ani la acel moment, a fost luat de la ei, iar ei au fost arestați.
Când Newton a fost condamnat în SUA, poliția a declarat instanței că băiatul a fost adoptat în 2005 doar cu scopul satisfacției sexuale și al traficului sexual.
De asemenea, poliția a declarat instanței că cei doi bărbați au încărcat către cercul international de pedofili "Boy Lovers Network" (Rețeaua de iubitori de băieței), imagini și filmulețe tulburătoare cu abuzul.
Conform rapoartelor, aceștia au cerut pedofililor să călătorească în Rusia, unde ar fi putut plăti ca să-l violeze pe băiat.
Cercul de pedofili "Boy Lovers Network" a avut 70.000 de membri în întreaga lume înainte de a face obiectul unor raiduri internaționale care au dus la arestarea a 670 de bărbați.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.