joi, 5 iulie 2018

Tony Berbece 🔴 E același demon de perversiune sexuală, dar “travestit”

Citeam în această dimineață din cartea lui Wurmbrand “Cu Dumnezeu în subteran” și am dat peste o practică din închisorile comuniste în care preoții, pentru a fi umiliți, erau puși să cânte imnuri care proslăveau perversiunile sexuale pe melodii ale liturghiei ortodoxe.

De asemenea preoți catolici erau puși să facă slujbe de “sfințire” a crucilor pe care deținuții erau forțați să își făcă nevoile. Am văzut această scenă de umilite a crucii și a unor imagini cu sfinți la Parade lor.
Dorința aceasta a demonilor de a umili tot ce este sfânt și curat se exprimă astăzi chiar prin oameni din jurul nostru. Vedem cum unii și-au pus toate resursele, minte, sentimente, trup și bani, pentru a “reeduca” oamenii în vederea acceptării unor perversiuni sexuale pe care acum niciun deceniu îți era rușine să le rostești măcar.
Azi fac presiuni de pe postura de victime, dar curând noi vom fi victime dacă tăcem. Preoții/pastorii vor fi forțați să le facă slujbe, să binecuvinteze te miri ce “familii”, florarii, patiserii, designerii și alte bresle forțate să le facă servicii la nunți, că altfel li se vor închide afacerile și vor fi târâți prin tribunale (vezi America). Vom ajunge ca în Franța să-ți fie jenă să calci pe trecerea de pietoni pentru că au “revendicat-o” ăștia “colorații”.
Vor să ne reeduce pe noi părinții și în lipsa noastră și pe copiii noștri. Îi trimitem să invețe română și mate, iar ei vin acasă vorbind despre “noi” funcții ale anusului și te mai miri ce de-ți vine să te sui pe pereți. Aud că prin Anglia fetele sunt “încurajare” să nu mai poarte fuste, iar băieților li se dau rochițe ca să fie “open minded”. Vor să ne cucerească și nouă școlile. De acolo va încep spurcarea unei generații întregi. Îi lăsăm?
Eu spun “nu” și nu o spun din postura unui simplu om neputincios și izolat, ei sunt o mână de oameni, noi mulți, dar încă adormiți în somnul specific al nepăsării.
Trezește-te române si nu mai dormita,
Ridică-te-n picioare Hristos te va lumina!
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.