După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 3 iulie 2018

Primãria Lupeni sprijinã financiar douã biserici evanghelice care anul acesta împlinesc 25 de ani de la inaugurare. Este vorba de Biserica Baptistã Sfânta Treime si de Biserica Penticostalã Maranata.


Consiliul Local al municipiului Lupeni a aprobat alocarea sumei de 12.000 de lei pentru douã biserici din localitate, care anul acesta împlinesc 25 de ani de la inaugurare. Este vorba de Biserica Baptistã Sfânta Treime si de Biserica Penticostalã Maranata.

Ambele lãcasuri de cult primesc câte 6000 de lei din partea Primãriei si a Consiliului Local Lupeni. Actiunile dedicate aniversãrii a 25 de ani de la inagurarea Bisericii Baptiste Sfânta Treime din Lupeni vor avea loc în luna septembrie.

“Evenimentul din comunitatea baptistã este unul de exceptie. În acest an se sãrbãtoresc 25 de ani de la inagurarea primului lãcas de cult construit cu aceastã destinatie în municipiul Lupeni. Cu ocazia aniversãrii acestei mari realizãri, cultul Baptist doreste organizarea unor manifestãri de amploare în care sã participle în calitate de coorganizator si autoritãtile publice locale. Tinând cont de faptul cã evenimentul este unul de exceptie consider cã putem aloca din bugetul local suma de 6000 de lei pentru a contribui la organizarea manifestãrilor prilejuite de scurgerea unui sfert de veac de la construirea celui mai important edificiu pentru comunitate”, aratã Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni.

Si Biserica Penticostalã Maranata a ajuns tot la 25 de ani de existentã. Manifestãrile sunt programate a avea loc în data de 5 august.

“Evenimentul din comunitatea penticostalã este unul de exceptie. În acest an se sãrbãtoresc 25 de ani de la inagurarea primului lãcas de cult construit cu aceastã destinatie în municipiul Lupeni. Cu ocazia aniversãrii acestei mari realizãri, cultul penticostal doreste organizarea unor manifestãri de amploare în care sã participe în calitate de coorganizator si autoritãtile publice locale. Tinând cont de faptul cã evenimentul este unul de exceptie consider cã putem aloca din bugetul local suma de 6000 de lei pentru a contribui la organizarea manifestãrilor prilejuite de scurgerea unui sfert de veac de la construirea celui mai important edificiu pentru comunitatea penticostalã”, aratã primarul municipiului Lupeni, în proiectul care a fost aprobat în cadrul sedintei de Consiliu Local.

Monika BACIU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.