După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 12 iunie 2018

Un nou membru în echipa pastorală de la Biserica Baptistă Română din Chicago


„Căci ni s-a părut nimerit Duhului Sfânt și nouă...”
Într-o reeditare actuală a frumoasei rostiri apostolice, duminică, 10 Iunie, 2018, într-o atmosferă de sărbătoare, într-un spirit de unitate și maturitate deplină, Biserica Baptistă Română din Chicago a validat cooptarea unui nou pastor, responsabil pentru lucrarea cu tinerii.

Fratele Alex Herlo s-a născut în România, la Arad, dar încă din anii copilăriei s-a mutat cu familia în Statele Unite. Este absolvent al Institutului Biblic Moody din Chicago și în prezent urmează un Program de Master în Teologie, la Gordon Conwell Theological Seminary. Din anul 2017, Alex este căsătorit cu Andreea.

Alegerea fratelui Alex constituie un răspuns la rugăciunile pe care Biserica le-a înălțat de-a lungul multor ani, o biruință pe care o dedicăm Domnului și un restart, nădăjduim, cu impact binecuvântat în slujirea tinerilor și în lucrarea întregii Biserici.

Le spunem amândurora bun venit în familia Bisericii Metropolitane din Chicago și continuăm să ne rugăm pentru reușită în slujirea pe care Domnul ne cheamă să o săvârșim împreună.
A consemnat pastor Adrian Neiconi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.