După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 12 iunie 2018

Marșul pentru Viață 2018 în peste 150 de orașe din Polonia: „Polonia să fie o familie puternică!”

Duminică, 10 mai 2018, în peste 150 de orașe poloneze a avut loc Marșul pentru Viață. Pentru că în 2018 se împlinesc 100 de ani de la recâștigarea independenței Poloniei și 40 de ani de la înscăunarea Papei Ioan Paul al II-lea, care era de origine poloneză, Marșul pentru Viață din Polonia și-a ales anul acesta sloganul: „Polonia să fie o familie puternică!”. Pe site-ul evenimentului scrie:
În spațiul public există o dezbatere despre identitatea și valorile naționale, a căror punere în practică a permis Poloniei să își recâștige independența. Această reflecție ar trebui să servească pentru a defini temelia pe care noi, ca polonezi, vom construi viitorul patriei.
În timp ce Polonia era divizată, în ciuda lipsei statului național, strămoșii au transmis generațiilor următoare tezaurul de credință, tradiție și cultură. Supraviețuirea națiunii și recâștigarea independenței au fost posibile în primul rând datorită păstrării Polonei în căminele și familiile poloneze.
Cea mai mare autoritate de după epoca nazistă și opresiunea sovietică, Papa Ioan Paul al II-lea, ne-a amintit de unde am venit și cine suntem. El ne-a învățat să folosim libertatea pentru a ne construi viitorul pe temelia solidă a unui patrimoniu creștin de o mie de ani. El a subliniat în mod deosebit valoarea fundamentală a fiecărei vieți umane și a unei familii puternice și iubitoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.