După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 1 iunie 2018

☗ Tabăra de vară TBV "REVITALIZAT" în Munții Apuseni


5 zile de odihnă în Apuseni, la 65 km de Cluj
3 zile de drumeții pe munte, pentru începători și avansați
10 întâlniri de aprofundare a Scripturii și discuții despre ce înseamnă să dai "refresh" la viața ta cu Domnul Iisus
60 de persoane (mai) înviorate în mijlocul naturii, dintre care una poți fi chiar tu! :)

Vii cu noi?
Înscrierile se fac la oricare din persoanele mai jos, sau printr-un mesaj direct pe Facebook

ÎNSCRIERI:
*odată cu plata avansului de 100 RON (nereturnabil)
- Cătălina Matei : 0732.309.922
- Daniela Dinu: 0746.985.525
- Cristian Stamate: 0732.309.922
sau scrie-ne fără teamă un mesaj privat pe Facebook!

COST:
- 100 RON/zi (inclusiv mesele) x 5 zile = 500 RON.
- Transportul va fi pe cont propriu, însă vom încerca să ținem cont de preferințe și locurile disponibile în mașini la înscriere. Revenim și cu opțiuni de transport public. 

ACTIVTĂȚI
Revenim zilele următoare cu detalii despre costurile adiționale ale unora dintre activități, dar dintre facilitățile disponibile în spațiul pensiunii, menționăm: teren de fotbal, tenis de masă, fotbal de masă, tiroliană, internet :). 

Obiective turistice în zonă:
1. Arborele de Sequoia - cel mai impunător arbore din Munții Apuseni, trăiește la 5 km de spațiul taberei, de mai bine de un secol, pe "Dealul Domnului".

2. Cascada Răchițele (Vălul Miresei)
La 17 km distanta, Cascada Răchitele, numită şi Vălul Miresei, este situată pe Valea Stanciului și este una dintre cele mai frumoase cascade din România. Ah, iar căderea de apă este de peste 30 de metri.

3. Vârful Vlădeasa
Cel mai înalt vârf din Masivul Vlădeasa, atingând altitudinea de 1836 m. Culmea e formată din 2 vârfuri, Vlădeasa și Vlădeasa Sud, aflate la o distanță mică unul de celălalt și aproximativ la aceeași altitudine. În zile senine oferă priveliști asupra Stânei cu vf. Buteasa, Padișului și Bihorului, Muntelui Mare și chiar asupra depresiunii Huedin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.