După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 6 iunie 2018

✉ Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India

Pace,
          Dumnezeu ne-a binecuvântat cu abilități și oportunități, ne-a păstrat sănătoși și ne-a binecuvântat prin propria muncă sau prin alți oameni. Binecuvântarea lui îmbogățit. Aceasta ar trebui să ne păzească de mândrie (1 Timotei 6:17a). Căci dacă El își închide mâna totul se usucă.
          Dumnezeul nostru este un Dumnezeu gelos și nu vrea ca încrederea noastră în El să fie transferată darurilor primite de la El, fie ele bani sau alte lucruri materiale, sau oameni. De aceea uneori suntem zguduiți, lipsiți sau părăsiți. El vrea ca noi să realizăm că adevărata noastră nevoie este nevoia de El.
          El ne dă daruri și pentru a ne antrena ca administratori a-i acestor daruri. Sunt două feluri de bogății: în numerar ( banii din bănci) și în fapte bune (fapte făcute din dragoste și pentru slava Lui). Pentru a doua categorie de bogății banii nu sunt atât de necesari. Este mai mult o problemă de folosirea oportunității la nivelul abilităților existente. Dumnezeu ne vrea astfel de oameni bogați (1 Timotei 6:18).
          Comorile pământești sunt provizii pentru o viață temporară, dar comorile în fapte bune sunt provizii pentru viața veșnică dacă sunt făcute în credință (1 Timotei 6:19).

Vă invit să Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru următoarele lucruri:
1. Copii de necredincioși care au venit duminică la adunare.
2. Internarea în spital și operația chirurgicală a mamei lui David. Acesta a renunțat să meargă la școala biblică anul acesta, pentru a se îngriji de mama lui bolnavă.
3. Disponibilitatea și dedicarea Ratnei și a Sompei (două fete mai mari aflate în grija noastră), pentru a se îngriji de mama lui David. Ele au stat permanent cu ea în spital, începând de luni.
4. Găsirea unei persoane care să semneze pentru Sanjit la școala biblică din Kerala. Școala cere lucrul acesta pentru admiterea lui la masterul de teologie.
5. Trei zile de vestire a Evangheliei în săptămâna ce a trecut, lucru posibil pentru că majoritatea copiilor noștri sunt în vacanță. Am închiriat o mașină de luni până miercuri pentru a merge să vestim Evanghelia. Locurile atinse cu Evanghelia au fost: Caterbridge, Haldibari, Cearerbari și Jajanghi.
6. Revenirea de la părinți a unora dintre copii: Sompa, Lotika, Natan, Choitali și Peali.

Uniți-vă cu noi în rugăciune pentru:
1. Vindecarea deplină a mamei lui David.
2. Mântuirea familiei lui David, el fiind singurul creștin din familia lui. În ultimii ani el a fost numai la școli biblice și a absolvit trei ani de teologie. Rugați-vă ca el să își găsească un loc de muncă și să continue să fie un lucrător al adunării.
3. Zidirea unui adunări în Mekliganj unde este un grup de credincioși care se întâlnesc săptămânal în casa fratelui Dinesh. Dinesh și Joghesh sunt de asemenea misionari a-i adunării noastre.
4. Continuarea lucrării cu copiii în Caterbridge. Din aceasta zonă noi obișnuiam să aducem copii la adunare. Copii de acolo ne cheama ca să reîncepem lucrarea cu ei. Rugați-vă pentru lucrători pentru această zonă.
5. Îngrijirea pământului lui Suni care este una dintre surorile abandonate de soț și care stă la noi. Se pare că pe numele ei ar fi o bucată de pământ în zona Caterbridge. Ea vrea să ia în grijă acest pământ pentru a-l putea folosi pe viitor pentru Suni sau pentru nepoata ei Puja (care și ea stă împreună cu noi).
6. Mântuirea tatălui și bunicilor lui Sanjit. Ei sunt implicați mai mult sau mai puțin în vinderea de alcool în satul lor.
7. Planul de vestirea a Evangheliei pentru patru dimineți, de duminică până miercurea aceasta. în diferite locuri.
8. Planul de a trimite alți tineri la studii biblice în Bengalore. Unul dintre ei poate fi și Bishojit care tocmai a terminat un an de studii acolo.
          Scump Tată Ceresc, dă-ne Tu o inimă care să se încreadă îndeajuns în Tine pentru a ne putea deschide mâinile pentru cei ce sunt în nevoie. Vrem să facem aceasta pentru ca ei să cunoască dragostea Ta care este în Domnul Isus. Amin.

Daniel


Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.