După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 1 iunie 2018

✉ Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India

Pace,
       Trăim într-o lume a necazurilor și felurite probleme ne lovesc din toate părțile. Ce putem face noi? În primul rând trebuie să alergăm la mila lui Dumnezeu (Psalm 56:1). Oameni sunt prea preocupați cu ei înșiși ca să se mai gândească și la alții. Cel care încă mai are loc în inima lui pentru noi, este Dumnezeu, dar este necesară păstrarea și întărirea încrederii noastre în El (Psalm 56:3). Orice obstacole sau dureri sunt trecătoare, dar Dumnezeu rămâne veșnic. Ignorarea problemelor pentru a ne concentra asupra Lui, aceasta este fundația realității și biruinței. Este adevărat ca atunci când noi nu aruncăm înapoia noastră întristările noastre de o clipă, ele se pot aduna într-o povară a existenței. Așadar, haideți să încredințăm lui Dumnezeu lacrimile și tristețile noastre (Psalm 56:8), pentru că El este cel mai bun Doctor al inimilor zdrobite.
          Când nu mai rămâne nimic de valoare pe rafturile vieții noastre, când toate au devenit prăfuite și îmbătrânite, rămâne totuși o Valoare care niciodată nu seacă, nu se învechește și nu se veștejește: este Dumnezeu și este și Cuvântul Său. Haideți să ne ridicăm din văile vieților noastre către Dumnezeu și să ne lăudăm cu El și cu Cuvântul Său (Psalmul 56:10).
          Deoarece Dumnezeu este ca oglinda unui lac, haideți să aruncăm în acest lac piatra credincioșiei noastre. Cu siguranță cercurile credincioșiei lui Dumnezeu vor înconjura impactul credincioșiei noastre mici dar reale (Psalm 56:12).

Haideți să mulțumim lui Dumnezeu pentru:
1. Vestirea Evangheliei în diferite zone ale orașului Jalpaiguri și satele învecinate, duminica dimineața.
2. Vestirea Evangheliei în patru sate din zona Randamali (în fiecare zi câte un sat, de luni pana joi).
3. Trei băieți din aceeași familie, care au fost împreună cu noi pentru cinci zile.
4. Plecarea în vacanță a câtorva dintre copii.
5. Ajungerea cu bine a lui Sanjit și Abigail la școala biblică din Kerala.
6. Întoarcea lui Puja și Suni pentru a sta împreună cu noi.

Rugați-vă împreună cu noi pentru:
1. Roada din zona Randamali. Acolo locuiesc cei din triburile rajbanshi, adibashi și Bengali. Rugati-vă de asemenea pentru reîntoarcerea oilor pierdute: Jaianto și Anamika
2. Mântuirea celor trei băieți (Bishojit, Debjoy și Surojit),  care au stat cu noi pentru cinci zile dar care s-au întors la casa lor. Ei sunt orfani de tată și mama lor nu se poate îngriji de ei pentru că lucrează. Rugați-vă și pentru mântuirea mamei lor.
3. Ocrotirea lui Dumnezeu pentru copiii care au plecat la familiile lor pe perioada vacanței de o lună. Rugați-vă ca ei să fie o mărturie bună în familiile și satele lor.
4. Mântuirea lui Peali și Choitali (două fetițe care au fost cu noi, dar care ne-au vorbit de rău după ce au plecat de la noi).
5. Începerea cu bine a studiilor biblice de anul acesta, a lui Abigail și Sanjit în Kerala.
6. Suni are o bucată de pământ în satul în care locuia mai înainte împreună cu soțul ei. Acesta a disturs casa și a vândut materialele de construcție. Ea ar vrea ca noi să zidim ceva pe terenul ei.
7. Mântuirea Pujei. Ea este o adolescentă în vârstă de 15 ani care a devenit mamă și are o fetiță. Amândouă sunt acum cu noi. Ea a fost una dintre fetițele care obișnuiau să vină la școala noastră duminicală, dar familia ei a dat-o afară din casă.
8. Consultațiile medicale și, eventual, operația chirugicală pentru mama lui David.
9. Vindecarea sorei Rebika (Debi) care stă cu noi.

          Doamne Isuse, în umblarea noastră pe căile lumii acesteia, fii Tu soare când pe cerul vieții noastre apar nori. Și atunci când suntem arși de flăcările sfințeniei lui Dumnezeu, Tu să ne fii umbră răcoritoare. Când toți ne părăsesc, Tu să ne rămâi aproape și în mijlocul zarvei celei mai mari, Tu să fii singurul chip de la care să nu ne luăm ochii. Amin.

Daniel


Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.