După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 19 iunie 2018

Prima nuntă LGBT din familia regală britanică

Ivar Mountbatten, unul dintre verii reginei Elizabeth a II-a, se va însura în vara anului acesta, la reşedinţa sa din Devon, cu partenerul său de viaţă, James Coyle, în vârstă de 56 de ani.
Astfel, această căsătorie va fi prima nuntă LGBT din familia regală britanică, informează zf.ro.
Ce este și mai îndepărtat de tradițiile familiei regale este faptul că Mountbatten va fi condus la altar de fosta sa soție Penelope Anne Vere Thompson, cu care are trei copii și cu care a fost căsătorit timp de 16 ani.
Însă, abia în 2016, Mountbatten a făcut public faptul că este homosexual. Partenerul său de viaţă este un angajat al unei companii aeriene.

Viitorul soţ al lordului Mountbatten nu va prelua şi titlul nobiliar al acestuia, care este unul moştenit. Ivar Mountbatten este descendent direct al împărătesei Ecaterina a II-a a Rusiei şi al poetului Aleksandr Puşkin și al reginei Victoria, făcând parte din familia regală britanică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.