După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 2 iunie 2018

Mii de copii din Marea Britanie au apelat în acest an la clinici „pentru identitatea de gen”

Peste 2.000 de copii din Marea Britanie au ajuns în ultimul an clinicile de identitate de  gen din sistemul de sănătate al Regatului Unit, situație care generează temerile că tot mai mulți adolescenți aleg calea transsexualității.

Statistici recente, citate de site-ul christian.org.uk, arată că și copiii mai mici de patru ani apelează la Serviciile din sistemul medical pentru identitatea de gen, numărul celor cu vârste de 16 ani fiind de aproximativ 600.

Cifrele reprezintă o creștere cu 25% față de anul precedent, fetele depășind numărul băieților.

Stephanie Davies-Arai, reprezentată a grupului părinților Transgender Trend, spune că „adolescenții sunt influențați de o cultură online care celebrează schimbările de sex. În special, fetele sunt încurajate să se identifice ca băieți dacă nu se potrivesc unui stereotip. Orice dezbatere pe acest subiect este caralogată drept transfobie”.

În total, 2356 de persoane în vârstă de sub 18 ani au apelat la aceste servicii. Cel mai mare grup de vârstă a constat din adolescenții cu vârste între 14 și 17 ani, deși au existat și peste 150 de cazuri ale unor copii cu vârsta de sub zece ani încurajați să meargă la clinicile specializate pentru identitatea de gen.

La sfârșitul anului 2015, lidera unei organizații de susținere a copiilor transsexuali, Susie Green, a recunoscut că în școlile primare există grupuri de copii, inclusiv copii de patru ani, care doresc să-și schimbe sexul pentru că se încurajează reciproc să facă acest lucru.
 
Specialiștii în sănătatea mintală susțin că copiii care spun că vor să-și schimbe sexul o fac pentru că „este la modă” și vor să fie „diferiți” și că puțini sunt copiii care suferă cu adevărat  de disforie de gen.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.