După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 31 mai 2018

Victorie a vieții! Portugalia spune „NU” legalizării eutanasiei

Parlamentul portughez a respins miercuri patru proiecte de lege prezentate de stânga care au susțineau legalizarea eutanasiei. 
 
Decizia legiuitorilor pune capăt procesului parlamentar de dezincriminare a morții asistate, în Portugalia, țară în care 81% dintre locuitori se declară catolici.

„Conferința Episcopilor portughezi salută faptul că au fost  respinse propunerile pentru legalizarea eutanasiei de către Adunarea Republicii", se spune într-o notă semnată de Joaquim Manuel Gomes SCJ Barbosa, secretar general al Conferinței episcopale portugheze. Este o „victorie a vieții”, care nu ar trebui supusă niciodată la vot, astfel încât ea să fie eliminată, și este, de asemenea, „o victorie pentru democrație și pentru toți cei care sunt implicați în apărarea vieții”.

Înaintea votului,  mai multe organizații anti-avort, dar și organizații ale unor elevi,  au demonstrat în fața parlamentului din Lisabona. Ei au scandat ƒ„Da, vieții, nu eutanasiei!" și au purtat banere pe care scria: „Vrem îngrijire paliativă pentru TOȚI" și „Eutanasia este o rețetă pentru auzarea bătrânilor”, scrie BBC.

Eutanasia solicitată de către pacient este legală în state UE ca Belgia, Olanda și Luxemburg.

În afara Europei, practica este disponibilă în Canada, Columbia și în statul australian Victoria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.