joi, 31 mai 2018

Eveniment cu Alan Platt și lansarea cărții "START de la linia de sosire" la Hotel Ramada Oradea


Biblia vorbește foarte clar despre dragostea lui Dumnezeu față de un oraș, prin exemple precum Babilon, Ninive sau Ierusalim. Mii de ani mai târziu, dragostea Lui nu s-a schimbat și Dumnezeu încă Își cheamă poporul să rostească adevărul și să transforme orașele lumii printr-o trăire autentică. 

În cadrul evenimentului „Creștinul în cetate”, Alan Platt ne va arăta cum trebuie să fim în sălile de clasă, în sălile de consiliu și oriunde în comunitățile noastre, implicați în societate și gata să oferim speranțe celor zdrobiți. Alan oferă răspunsuri practice și inspirație pentru a ne ajuta să avem un impact asupra dimensiunilor spirituale, sociale și culturale ale locului în care trăim. El ne relatează din propria sa experiență modul în care biserica lui Dumnezeu poate influența profund cultura orașelor din întreaga lume. 

Alan Platt este un lider vizionar, inspirator, care nu doar s-a rugat pentru schimbarea orașului, ci el a și condus mișcarea de schimbare. Alan a creat o rețea de biserici care lucrează împreună pentru transformarea radicală a orașelor. Călătoria lui de la preocupare la acțiune vă va încuraja să credeți că Dumnezeu are planuri extraordinare și pentru orașul vostru.

În cadrul evenimentului vom avea și lansarea cărții "START de la linia de sosire", scrisă de Alan Platt și tradusă de Editura Decenu.eu. 

Viața de creștin nu a fost niciodată menită să fie o permanentă strădanie de a face lucrurile bine și a încerca să nu păcătuiești, crezând că astfel reușești să te cali fici pentru cer și să obții favoarea și harul lui Dumnezeu prin propriile tale puteri. Cristos a plătit deja prețul – noi nu mai avem nimic de adăugat. Când a murit, El a strigat: „S-a isprăvit!”, câștigând o victorie completă pe cruce, de care și noi avem parte. Acesta este punctul nostru de pornire în noua viață în Cristos!

Cartea ”START de la linia de sosire” te va purta într-o călătorie de descoperire a implicațiilor complete ale morții și învierii lui Isus Cristos și a mesajului Său despre har. Descoperă adevărata Veste Bună și faptul că și tu ești inclus în ea!
Nu ratați acest eveniment! Va fi unul inspirator, încurajator și transformator! 

Înscrierile la evenimentul ”Creștinul în cetate” se pot face la acest link:
Intrarea la eveniment este gratuită, dar pe bază de înscriere și în limita locurilor disponibile.

Observație importantă pentru părinți: nu avem la dispoziție alte săli adiacente pentru activități copii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.