După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 31 mai 2018

Tony Berbece 🔴 România-i o oglindă în care și tu-ți vezi chipul

Dacă ești politician/primar/consilier sau orice altceva în fruntea acestei țări și dai contracte firmelor celor mai proaste doar pentru că dau cel mai gras comision și prin urmare avem cele mai proaste străzi și construcții, aceea este imaginea ta.

Dacă ești doctor și operezi pe bani și după fața omului, miile de oameni suferinzi și operați în silă sunt imaginea ta. Aceea e România construită de tine.

Dacă ești profesor și le predai copiilor cu lehamite și ți-ai văzut doar de materia ta nefăcându-ți timp să le dai sfaturi de viață pe care ai observat că nu le primesc din alta parte, aceea e România ta, copiii pentru care ai fi putut să faci ceva și nu ai făcut.

Dacă lucrezi la salubritate și după ce ai luat gunoiul lași în urma ta mai mult gunoi pe asfalt decât ai aruncat în mașină, aceea e România ta.

Dacă mergi la un grătar sau la pescuit și lași în urma ta toate peturile și toate resturile pe care le-ai făcut, aceea e România ta.

Dacă ești patron și dai cele mai proaste salarii angajaților timp în care în conturile tale intră milioane de euro, aceea e România ta, o Românie care e alungată în exil.

Dacă ești pastor/preot și nu ești un model de dăruire și de sacrificiu, iar oamenii își pierd încrederea în valori, aceea e România ta.

Fiecare avem o bucățică din țara aceasta, cum o construim așa o avem. Dacă fiecare și-ar face partea impecabil am avea o Românie frumoasă. Nu te mai văita de alții dacă România construită de tine e hidoasă!
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.