După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 31 mai 2018

„Corectitudinea politică” a devenit un fel de „linie a partidului” comunist, care le dă posibilitatea gardienilor purității doctrinare să pună la zid pe oricine gândește altfel și, mai ales, are îndrăzneala de a se exprima public...

De la LINIA PARTIDULUI la CORECTITUDINEA POLITICĂ. Cum a AJUNS BĂSESCU pe LISTA EXTREMIȘTILOR

Political Correctness este expresia care înglobează toate strategiile instituționale de înlocuire a expresiilor și termenilor din limba curentă care pot jigni minorități etnice, de gen, orientare sexuală, religioase, persoanele cu handicap fizic sau psihic, în vârstă, de altă rasă etc.

Această este definiția pe care o dă Wikipedia și, în teorie, ea ar fi un lucru benefic, pentru că minoritățile trebuie protejate de excesele majorității.
În practică însă, „corectitudinea politică” a devenit un fel de „linie a partidului” comunist, care le dă posibilitatea gardienilor purității doctrinare să pună la zid pe oricine gândește altfel și, mai ales, are îndrăzneala de a se exprima public. Un singur exemplu este cred suficient prin ridicolul lui.
Organizația britanică Hope not Hate, specializată în a raporta marelui public, dar și instituțiilor coercitive ale Regatului Unit, cine n-a fost cuminte la ora de multiculturalism, îl consideră pe Traian Băsescu un politician de extremă dreaptă, alături de Marine Le Pen, Geert Wilders și Tudor Ionescu, fondatorul organizației Noua Dreaptă. Nu e nicio glumă, fostul președinte al României apare pe lista neagră internațională numită „State of Hate 2018”.
Continuarea pe www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.