După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 2 mai 2018

✉ Scrisoare misionară: Liviu şi Amalia Acatrinei, Peru

Dragii noștri,

            Ne bucurăm să putem împărtăși cu voi din experiențele noastre recente. Ceea ce ne determină să facem acest lucru e faptul că sunteți parte a acestei lucrări prin rugăciunile și susținerea voastră, și credem că vă bucurați împreună cu noi de ceea ce Dumnezeu, în mila și harul Său, face în acest colț îndepărtat de lume. O parte din motivele de rugăciune pe care le-am menționat în scrisoarea trecută și-au primit răspunsul așteptat, ba chiar mai repede decât ne-am fi gândit noi.
           
 Nici bine nu am ajuns în Atalaya că am și văzut cum Satana a încercat să atace mintea noastră cu descurajare, datorită condițiilor precare la care ne-am întors. Timp de două zile nu am avut apă (nici de băut, nici de spălat, nici pentru baie), casa pe care am închiriat-o nu era ce ne-a fost arătat, mare parte a lucrurilor ce le-am lăsat într-un depozit s-au stricat (inclusiv putinul mobilier ce il aveam aici), așa că toată această situație ne-a copleșit. Am lucrat din greu timp de o săptămnă să transportăm toate lucrurile doar noi doi, cu o motoretă pe trei roți, să spălăm toate hainele și lenjeria care erau pline de mucegai, să facem curat, să aranjăm și să văruim casa ca să ne putem instala așa cum trebuie în noua noastră locuință. Și ca lucrurile să fie și mai palpitante, am primit vizita unor familii de șobolani care ne-au invadat casa. A fost greu și obositor, dar mulțumim Domnului că El are har din belșug și pentru inimi descurajate, așa cum erau ale noastre în acele momente. Chiar dacă problema cu apa persistă (avem apă doar câteva ore dimineața și seara, altă dată doar dimineața sau doar seara), suntem recunoascători Domnului că putem fi din nou în Atalaya, făcând ceea ce ne-a chemat să facem: să ducem Evanghelia până la marginile pământului și să cucerim întăriturile celui rău.
 
Cu prețuire,
Liviu și Amalia Acatrinei

 
Pentru a citi întreaga scrisoare primită de la familia Acatrinei, vă rugăm click aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.