sâmbătă, 19 mai 2018

Opoziția de la Ierusalim consideră jignitoare poziția liberalilor români față de Israel: "Sunt absolut stupefiat că o vizită în Israel sau schimbarea ambasadei pot fi considerate penale... această plângere scuipă în fața lui Trump"

Reacții dure de la Ierusalim, după plângerea penală făcută de Ludovic Orban împotriva Vioricăi Dăncilă. Un renumit jurnalist din Israel a facut declarații despre atitudinea jignitoare la adresa țării sale din partea șefului opoziției din România, scrie Evenimentul Zilei.ro.

Reacții dure de la Ierusalim, după plângerea penală făcută de Ludovic Orban împotriva Vioricăi Dăncilă. Una dintre aceste reacții a fost prezentată la ”Exces de putere”, de jurnalistul Attila Somfalvi. ”În loc să discutăm probleme de politică și diplomație, vorbim de lupte între politicieni. Ieri, doi politicieni israelieni cunoscuți, p { margin-bottom: 0.1in; line-height: 120%; }a:link { } șeful opoziției israeliene Isaac Herzog, s-a decis să îi răspundă domnului Orban. Dacă îmi permiteți să citez: Sunt absolut stupefiat că o vizită în Israel sau schimbarea ambasadei pot fi considerate penale. Relațiile cu România sunt foarte importante. Ideea că o vizită este penală este jignitoare, Ierusalimul este capitala Israelului (...) această plângere scuipă în fața lui Trump” a spus jurnalistul Attlia Somfalvi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.