După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 22 mai 2018

Municipalitatea Philadelphia retrage acreditarea unei agenții catolice de plasament pentru că aceasta nu plasează copii cuplurilor de homosexuali

Municipalitatea orașului Philadelphia, din SUA, a retras acreditarea unei agenții catolice cu experiență de un secol în plasarea copiilor vulnerabili în îngrijire la familii sociale.
Agenția Catholic Social Services (CSS) colabora cu serviciile publice de protecția copilului, fiind printre cele mai bune din oraș.
Unii dintre părinții sociali vor da în judecată municipalitatea pentru că discriminează CSS din cauza convingerilor religioase. Retragerea acreditării acesteia ca furnizor de servicii sociale înseamnă și privarea părinților sociali de sprijinul necesar pentru copiii pe care deja îi au în îngrijire.
Sharonell Fulton, care este mamă socială de peste două decenii, a declarat că cei doi copii cu nevoi speciale pe care îi are în îngrijire nu vor mai putea primi ajutorul medical pe care îl furniza pentru ei CSS, nu municipalitatea:
Ce dreptate este aceea care le retrage copiilor accesul la un cămin iubitor și stabil? Fără CSS, mamele sociale ca mine nu vor mai primi întregul sprijin necesar pentru îngrijirea copiilor  cu nevoi speciale.
Sursa: Life Site News via www.stiripentruviata.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.