După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 3 aprilie 2018

✉ Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India

Pace,
          Dumnezeu în dragostea Lui este gata să trateze credința noastră care adeseori suferă de diferite „boli”. Ea poate slăbi dacă nu mănâncă din pâinea Cuvântului lui Dumnezeu (Ioan 20:8-9). Tratamentul impune doze zilnice de citire a Scripturii. Ochii credinței noastre pot fi întunecați de râurile lacrimilor acestei lumi (Ioan 20:11) și de aceea nu îl putem vedea pe Domnul Isus, gata să ne administreze leacul dragostei Lui. Noi trebuie să credem că lumea nu ni-L poate lua pe Domnul Isus, deoarce El este întodeauna alături de noi.
          Dacă ușa credinței noastre poate fi încuiată de frica lumii (Ioan 20:19), Domnul Isus este Cel care are cheia potrivită pentru a deschide inima noastră.
          Credința noastră poate fi plină de spini, gata să străpungă din nou trupul Domnului Isus în rănile piroanelor și a suliței (Ioan 20:25), dar Domnul Isus este gata să frângă toți spinii încăpățânării noastre.
          Credința noastră poate fi ca un pește care nu se lasă prins, chiar dacă trudești toată noaptea (Ioan 21:3), căci numai la Cuvântul Domnului Isus ea se lasă prinsă în mreaja inimii noastre. Așadar numai la masa pregatită de El descoperim dragostea care se îngrijește de alții.
          Credința noastră poate suferi și de boala îngrijorării, mai ales când ni se cere totul, chiar dacă ni s-a dat totul (Ioan 21:21-22). Urmându-L pe Domnul Isus vom avea un răspuns la toate întrebările noastre, fie aici, fie în cer.

Iată câteva motive de mulțumire:
1.       Duminică am avut un număr însemnat de copii necreștini, care au venit la adunare.
2.       Tot în duminica ce a trecut, am împărțit școala duminicală în două secțiuni: copiii noștri și copiii din familiile necreștine.
3.       Săptămâna aceasta am putut avea evanghelizări în trei locuri: Mekliganj (luni), Sariam (miercuri) și Talma (joi).
4.       Vineri (Vinerea Mare in India), am avut o campanie medicală în satul adunării noastre. Un frate doctor de la un spital creștin din apropiere a oferit consultații gratuite și medicamente sătenilor.

Iată câteva motive de rugăciune:
1.       Rugați-vă pentru familiile lui Dinesh și Jogesh din Mekliganj deoarece foarte puține rude ale lor l-au primit pe Domnul Isus. Rugati-va pentru credința lor, ca aceasta să îi câștige pe membrii familiilor lor de partea Lui.
2.       Rugați-vă pentru Bijoy din Mekliganj, ca el să continue pe drumul credinței în Domnul Isus pe care el vrea să meargă.
3.       Rugați-vă și pentru Gautam din Mekliganj, care a fost botezat cu o lună în urmă, căci nu mai avem vești de la el.
4.       Rugați-vă pentru mântuirea persoanelor din Sariam care vor să creadă.
5.       Rugați-vă pentru mântuirea soacrei lui Atzinto. Dânsa a venit la evanghelizarea din Sariam.
6.       Rugați-vă pentru vindecarea credinței și mărturiei fraților Kalipoda (din Gadra), Tabu, Mohanto, Bikash (din Talma) și Vupen (Montoni). Rugați-vă și pentru mântuirea familiilor lor.
7.       Soția fratelui doctor Sushil este însărcinată. Rugați-vă pentru sănătate și purtarea de grijă a lui Dumnezeu.
8.       Rugați-vă pentru ajungerea cu bine acasă a studenților de la școlile biblice, care vin în vacanță: Barun, Sumitra, Jaianta, Bishojit și Sanjit.
9.       Rugați-vă pentru înscrierea în noul an școlar pentru Ashish și Moses.

          Tată, vindecă Tu credința noastră. Administrează-ne leacul dragostei Tale prin Domnul Isus. Izbăvește-ne Tu de lacrimile, frica, încăpățânarea, goana după vânt și îngrijorările lumii acesteia. Fă-ne Tu, prin Duhul Sfânt, păstori a-i turmei Tale, urmând până la sfârșit pe Domnul Isus.

Daniel

Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.