După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 28 martie 2018

Senatorul Gabriel Leş militează pentru familia tradiţională şi educaţia religioasă în şcoli

Senatorul Gabriel Leş s-a alăturat demersurilor demarate de  Biserica Baptistă “Sion” din Sibiu în vederea susţinerii familiei tradiţionale şi a educaţiei religioase în şcolile româneşti.
  În acest sens a fost redactat un manifest al cărui semnatar este şi fostul ministru al Apărării Naţionale. Acesta în calitate de parlamentar va face eforturi în vederea finalizării procedurilor şi a aprobării în forul legislativ al României a proiectului de revizuire a Constituţiei României. 
Referendumul pe tema familiei tradiţionale reprezintă un subiect mult dezbătut în spaţiul public. Organizaţii nonguvernamentale şi reprezentanţi ai cultelor religioase militează pentru ca articolul 48 din legea fundamentală a statului român să fie modificat şi astfel să se stipuleze clar că o familie este constituită între un bărbat şi o femeie. Pe lângă toate acestea, alte dezbateri intense s-au purtat şi pe teme sensibile precum avortul sau educaţia religioasă în şcolile româneşti. În toate aceste discuţii de prea puţine ori s-au implicat foarte activ politicienii. În lipsa unor argumente solide, a unei viziuni clare sau pur şi simplu pentru a nu pierde capital electoral, mulţi au ales să stea deoparte.

    Din fericire nu acelaşi lucru putem să îl spunem despre Gabriel Leş, senator PSD din Satu Mare. Încă de la primele apariţii în mass-media sau în mediul online ale acestor teme, acesta nu a ezitat să apară în public pentru a-şi susţine opiniile. A participat inclusiv la emisiuni televizate atât pe plan local cât şi naţional unde a militat pentru adoptarea unei stil de viaţă cât mai aproape de Dumnezeu. “Cred cu tărie că românii au fost mereu un popor cu valori solide, lucru care nu trebuie să se schimbe. Sunt tată a trei copii, am o familie pe care o preţuiesc mult, iar în acest context teme precum avortul sau acceptarea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex reprezintă subiecte despre care am convingeri foarte clare. În acelaşi timp, copiii trebuie să ştie despre existenţa lui Dumnezeu, să li se prezinte faptele aşa cum au fost ele, şi acest lucru se poate întâmpla cel mai bine prin intermediul şcolii. Sunt sigur că la fel ca în cazul multora dintre noi, odată ce am avut în vedere imaginea în ansamblul ei, am putut singuri să ne creăm propriile păreri. Totodată ca membru al societăţii şi reprezentant al cetăţenilor în Parlamentul României mi-am propus să susţin atât demersurile legislative care vin în sprijinul acestora cât şi iniţiativele civice”, declară Gabriel Leş.

Continuarea pe www.informatia-zilei.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.