După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 29 martie 2018

✉ Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India

Pace,
          Adevărata noastră nevoie este binecuvântarea care nu se va termina niciodată – viața veșnică. Acesta este planul lui Dumnezeu pentru noi, ca și copii a-I Lui. Împlinirea acestui plan depinde de transformarea radicala a relațiilor noastre. Ele trebuie aduse în dragostea lui Dumnezeu. El nu vrea de la noi decât dragoste, o dragoste totală și din toată inima noastră, iar ea trebuie să se reverse din preaplinul ei, prin noi, către alții. Această dragoste folosește ocaziile oferite de Dumnezeu pentru a-i salva pe alții și este o lumină a veșniciei în această „vale a umbrei morții”.

Iată câteva motive de mulțumire:
1. Săptămâna aceasta am avut evanghelizări în Haldibari, Caliaganj și Mekliganj. În Haldibari am făcut lucrarea pe scena noastră demontabilă, din lemn, împreună cu Pranish și alți credincioși din Haldibari, într-un sat învecinat. S-au implicat și majoritatea copiilor noștri în această acțiune. În Caliaganj am vizitat două familii de prieteni necreștini, iar fratele Paul le-a vestit Evanghelia. Eu doar am tradus. Copiii care erau cu noi s-au implicat și ei prin cântări. În Mekliganj am facut evanghelizare împreună cu fratele Dinesh, în zona numită Dhapra. Am fost din sat în sat, deplasandu-ne cu o mașină închiriată. Rugați-vă pentru roadă dupa voia lui Dumnezeu.
2. Pentru vizita lui Daniela și Paul la noi. Rugați-vă pentru călăuzirea lui Dumnezeu pentru viața și lucrarea acestei familii scumpe.
3. Pentru că am reușit să trimitem și duminica trecută echipele de lucrători pentru a vizita satele din jurul Jalpaiguri, pentru a-i învăța pe copii și pentru a predica.Rugați-vă pentru deschiderea către Evanghelie a câtor mai multe familii.

Alte motive de rugăciune
1. Pentru posibilitatea de a primi noi copii în grijă. Din statul Assam al Indiei ar mai putea veni înca doi copii. Rugați-vă ca să putem avea înțelepciunea și puterea de a ne îngriji de ei.
2. Rugați-vă pentru cei ce vor să se boteze, pentru ca ei să înțeleagă cu adevărat Evanghelia. Între ei se află și o persoană pe nume Gautam, din Helapakri.

          Tată, aprinde pe altarul vieții mele focul dragostei Tale. Mistuiește în flăcările ei egoismul și păcatele mele. Doresc să fiu o ușă deschisă numai către dragostea Ta. Doresc ca la focul dragostei Tale să se încălzească lângă mine și cu mine, chiar și pentru puțină vreme, pribegii lumii acesteia. Îmi doresc ca să îi încurajez pe toți, ca să călătorim împreună spre orașul ceresc, unde ne așteaptă Domnul Isus.

Daniel

Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.