După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 21 martie 2018

Marșul pentru Viață 2018 la Brașov


În 24 martie a.c. va avea loc la Brașov Marșul pentru viață 2018. Marșul pentru viață este o manifestare publică, organizat în mai multe localități din România, fiind la cea de-a VIII-a ediție națională şi la a VI-a ediţie în Braşov. 
La Brașov, Marșul pentru viață este organizat în parteneriat cu Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români filiala Brașov (A.S.C.O.R. Brașov), Asociația Tinerii din Ziua de Azi, Frăția Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe - Purtătorul de Biruință, Asociația Creștem România Împreună şi Librăria Epifania.
Fiecare dintre noi, în parte, şi toţi împreună, ca popor, dorim libertate, demnitate, respect, dar nu le putem pretinde pentru noi, dacă nu le recunoaştem pentru cei mai vulnerabili dintre noi, copiii nenăscuţi, şi dacă le negăm pentru femeile în criză de sarcină. 
Criza de sarcină apare în momentul în care o femeie ia în considerare întreruperea cursului firesc al sarcinii și se gândește la posibilitatea de a face avort. Criza de sarcină se datorează unor probleme exterioare cărora ea nu reușește să le facă față. Criza de sarcină este accentuată de presiunea din partea altor persoane pentru a face avort. 64% dintre femeile care au făcut avort s-au simțit presate să facă avort, potrivit unui studiu publicat într-o prestigioasă revistă medicală.
Este firesc să dorim ca zâmbetul şi lumina din ochii fiecărui copil să ajungă să îi bucure pe cei din jur. La fel de firesc este să sprijinim o femeie aflată în criză de sarcină. 
Activitățile care sprijină viața și prețuirea pentru viață sunt o datorie de onoare pentru o societate care vrea să se dezvolte, să ducă mai departe și să îmbogățească ceea ce a primit de la generațiile anterioare.
O lume pentru viață este o lume firească!
De aceea, Luna pentru viață, 1–31 martie 2018, și Marșul pentru viață, 24 martie, au tema „O lume pentru viață”.

Prin Marșul pentru viață nu cerem interzicerea legală a avortului și niciun fel de violență împotriva femeii, ci promovăm conștientizarea importanţei acordării unui sprijin în rândul societății și sprijinirea femeii să nască viața pe care o poartă în ea, aducem în faţă realitatea dureroasă, frământările care preced avortul, nepăsarea celor din jur. 
Cel mai adesea, în spatele unui avort la cerere, se află o dramă ignorată de cei din jur. Este nevoie să sprijinim femeile în criză de sarcină. Pentru ca ele să aleagă ce e mai bine pentru ele şi pentru copiii lor. 
Reluăm și în acest an apelul ca societatea să creeze instrumente prin care să sprijine femeia în criză de sarcină, precum:
• acordarea, după a 14-a săptămână de sarcină, a unei indemnizații pentru femeia însărcinată, care să o sprijine în acoperirea nevoilor speciale care apar în perioada sarcinii;
• înființarea de centre de sprijin pentru femeile însărcinate, unde femeile în criză de sarcină să poată beneficia, la cerere, de consiliere psihologică gratuită și de sprijinul unui asistent social specializat în criza de sarcină;
• crearea posibilității legale ca femeia însărcinată care consideră că nu poate crește copilul să îl încredințeze spre adopție imediat după naștere, după modelul adopției începute în perioada de sarcină care este utilizat în SUA, Marea Britanie, Australia;
• valorizarea în societate a tuturor celor implicați în adopție, în vederea eliminării mentalității disprețuitoare la adresa copiilor adoptați, a părinților adoptivi și, mai ales, la adresa mamelor sau părinților care își încredințează copiii spre adopție când consideră că nu se pot ocupa corespunzător de creșterea acestora;
• legiferarea posibilității, la cererea mamei care a pierdut sarcina, de a înmormânta legal copilul; posibilitatea oficierii la cerere a unei slujbe religioase adecvate, cum se procedează în cazul copiilor decedați la scurt timp după naștere și nebotezați.

În Brașov, Marșul pentru viață va avea loc în 24 martie, între orele 12:00 – 15:00, pe traseul: Biserica Înălțarea Domnului - Bl-dul 15 noiembrie – str. Iuliu Maniu – str. Nicolae Iorga – Biserica Buna Vestire – Parcul Central – zona Modarom – str. Republicii – Piața Sfatului – str. Mureșenilor – str. George Barițiu - Maternitate – str. George Bariţiu – Piaţa Sfatului. Punctul de întâlnire este Biserica de lemn din Centrul Civic, la ora 11:45.

Vă invităm să vă alăturați brașovenilor și tuturor românilor care sprijină viața și să participați pe 24 martie la Marșul pentru viață! Să iubim mama și copilul!
Veniți la Marșul pentru viață, ca să mărturisim valoarea și demnitatea vieții! Veniți să mărturisim respectul și prețuirea pentru femeile care se luptă pentru a proteja viața copiilor lor și să le sprijinim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.