După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 22 martie 2018

Corectitudinea politică poate fi "administrată" oamenilor: Profesori germani propun drogarea celor care nu-i acceptă pe migratorii musulmani. Drogul poate fi administrat prin pulverizarea în aer! Atenţie la avioane şi locuri aglomerate!

Parcă şi văd piloţii CIA umblând prin Europa cu dozele de oxitocină, cu care să-i sedeze pe „contraşii” marii migraţii. Şi pe toţi ongişti ăia deja drogaţi, umblând cu buteliile de spray pe străzi şi pulverizând-ne într-o veselie. Iar Victor Orban ar trebui să iasă în public numai în cuşti special amenajate, plus cu mască şi butelii de oxigen în spate. Nu aş vrea să aud că, după o baie de mulţime, începe să-şi implore cetăţenii să-i primească cu iubire pe migratori.

Dincolo de ironia amară a celor de mai sus, ceea ce am enunţat în titlu este absolut real. „Distinşii” profesori şi cercetători de la Universitatea din Bonn, vizibili în poza alăturată, propun ca cei recalcitranţi să fie trataţi cu oxitocină, numită şi „drogul iubirii”, un hormon produs de glanda pituitară şi eliberat ca răspuns la trăirea sentimentelor de afecţiune.

Cei patru au determinat că oamenii sunt mai amabili cu prietenii şi cu cei din familie decât cu străinii, ceea ce ştiam cu toţii. Dar ei au „descoperit” şi că o persoană poate fi făcută mai prietenoasă prin efectul combinat al oxitocinei, care să simuleze efectele emoţionale ale unei afecţiuni fizice, şi cu ajutorul „forţării” normei sociale prin intermediul „semenilor” care privesc cu deschidere sosirea migratorilor.
Efectul combinat al oxitocinei şi influenţei semenilor poate diminua motivele egoiste – spune profesorul Hurlemann de la departamentul de psihiatrie. Date fiind circumstanţele, oxitocina poate ajuta la promovarea acceptării şi integrării migratorilor în culturile vestice.
Este etic să se facă acest lucru? Hurlemann este sigur că „da”!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.