După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 22 februarie 2018

Alfa Omega TV: Billy Graham a trecut de sârma ghimpată a comunismului cu mesajul Evangheliei în România anului 1985...

Billy Graham a trecut de sârma ghimpată a comunismului cu mesajul Evangheliei în România anului 1985. Acea vizită a lăsat o amprentă memorabilă în istoria comunităţii evanghelice, care poate fi vizibilă în imaginile foto. Mii de oameni au ieşit în străzi, bisericile erau arhipline. România înainte de Revoluţie era însetată după Dumnezeu, iar ceea ce se întâmpla în jurul marelui evanghelist era greu de conceput pentru realitatea acelor vremuri sub regimul comunist.
Atunci Billy Graham a dedicat o lună din lucrarea sa României şi a desfăşurat evenimente de evanghelizare în 7 oraşe precum: Arad, București, Cluj-Napoca, Oradea, Sibiu, Suceava și Timișoara. În cartea sa autobiografică, Billy Graham a scris despre vizita sa în România: „Vizita în cele 7 orașe s-a evidențiat prin prezența numeroasă a oamenilor, uneori depășind 100.000 într-un singur loc. Cu siguranță, aceste întâlniri au fost cele mai numeroase din câte am văzut în Europa de Sud-Est. Oriunde aș fi sosit, am văzut o foame spirituală și deschidere pentru Evanghelie”, menţionează evanghelistul în titlul său biografic.
„Scopul vieții mele este să Îl cinstesc pe Dumnezeu și să Îl onorez pe Isus, nu să fiu eu văzut”, spunea el adesea.
Mai multe pe www.alfaomega.tv

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.