După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 10 februarie 2018

A GREŞIT DUMNEZEU CÂND L-A CREAT PE OM? CE ESTE IDEOLOGIA DE GEN?

Ce este ideologia de gen (gender ideology)? De unde vine șii cum a fost impusă societății? Ideologia de gen spune că diferențele între bărbați și femei sunt doar rezultatul unor convenții sociale și de educație. Spune că e posibil să alegi să fii bărbat sau femeie, fără ca biologia să conteze.
Este clar că acest lucru nu e adevărat. Anatomia și psihologia bărbatului și a femeii sunt diferite. Biologia e responsabilă de sexul femeii și al bărbatului și trasează roluri biologice diferite pentru ei, pentru conservarea speciei umane, printre multe alte aspecte.
Ideologia de gen nu are deloc baze științifice. Este o ideologie pură, de fapt în contradicție permanentă cu știința și realitatea. Originea ei e în radicalizarea principiilor feminismului, ce introduce conceptul de gen. A fi femeie, a fi mamă, e considerat un rol social învechit, provenit din tradiția străveche, în care femeia era supusă oprimării, o societate învechită în care șovinismul masculin și sistemul creat de societatea patriarhală erau principalii agresori.
Această ideologie implică dispreț pentru femeile adevărate și tot ce le definește, în mod special feminitatea și dimensiunea maternă. Ura față de bărbați, percepuți ca cei ce oprimă, reflectă lupta de clasă din comunism. Ideea că femeile ar trebui să fie ca bărbații și să-și dezvolte o sexualitate masculină, fără legături și consecințe, anulează astfel dimensiunea maternă și susține natural “dreptul la avort”.
Grupuri de lobby pro-homosexualitate de asemenea acționează la unison cu feminismul, pentru că le oferă o justificare pentru preferințele lor sexuale, și subliniază faptul că o orientare homosexuală e o opțiune care poate elibera femeile de un rol social impus fără voia lor, și în care bărbații încetează a fi cei ce oprimă femeile.
Ideologia de gen înseamnă începutul sfârșitului pentru feminitate și masculinitate.

De asemenea, toate acestea s-au dovedit a fi o cale eficientă de a obține fonduri și influență politică și o industrie de afaceri substanțială. Lansarea acestei ideologii s-a făcut prin asaltul asupra unor instituții internaționale, pentru a obține o serie de recomandări, poziții, declarații și angajamente ale statelor membre UE, care nu au forță legală și nu sunt obligatorii, dar care pot fi prezentate ca directive ale UE sau ONU.
O agendă doctrinară bine coordonată a urmat. Aceleași strategii și metode, aceleași etape sunt reproduse în fiecare țară. Armele folosite sunt tehnici de manipulare, cum ar fi ascunderea datelor, false alarme sociale, apelul la sentimentalisme și folosirea unui anumit limbaj, etc, pentru a impune valorile lor, în mod totalitar, prin legi care le acordă drepturi, alocări disproporționate ale resurselor publice, persecuția prin lege a celor ce nu sunt de acord și penalizarea dizidenților și acces la minorii din școli, pentru a le prezenta ideologia lor, evitând filtrul părintelui.
Ca bărbați și ca femei, ca cetățeni, ca plătitori de taxe, ca părinți, trebuie să prevenim proliferarea acestei ideologii, ce caută să distrugă cel mai nobil atribut al omenirii: demnitatea umană.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.