După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 4 ianuarie 2018

✉ Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India

Pace și mult har în Domnul Isus!

          Dumnezeu își aduce aminte de osteneala dragostei și credinței dumneavoastră prin ajutorul pe care l-ați trimis pentru lucrarea din India în anul 2017. Însă El vrea ca să păstrați până la sfârșit aceeași râvnă care va face ca speranța răsplătirii să fie împlinită (Evrei 6:11-12). Aceasta râvnă are nevoie de tăria credinței și răbdării, lucruri pe care le învățăm și de la credincioșii care au trecut mai înainte pe drumul cerului.
          Ați fost părtași cu noi la lucrarea de plantare de biserici în cinci locuri principale: Jalpaiguri, Haldibari, Talma, Barohati și Mekliganj.
           Ați sprijinit și pe frații și surorile care ne ajută în lucrare: Mary, Esther, Debi, Udeep (Jalpaiguri), familia lui Pranish (Haldibari), familia lui Atzinto (Talma), familia lui Raju (Barohati) și familiile lui Jogesh și Dinesh (Mekliganj).
          Ați binecuvântat pe copiii și bătrânii care stau cu noi, pe frații și surorile trimise la școli biblice (David, Abigail, Bishjit, Jaianto, Sumitra și Barun) și pe copii de la școala dumnicală.
          Ați trimis o echipă de surori și frați români, care sa ne încurajeze și să ne ajute în lucrarea din India. Toată slava, pentru acestea, să fie dată lui Dumnezeu!
          Dumnezeu ne-a ajutat de asemenea să organizăm cu ocazia Crăciunului, evanghelizări în patru locuri: Jalpaiguri (25 deecembrie), Haldibari (26 dececembrie), Prodan para (27 decembrie) și Talma (28 decembrie). La aceste evanghelizări au participat și ne-au ajutat și copiii de la școala duminicală, dar și cei care stau cu noi.

Rugați-vă pentru:
1 - noi familii care să se adauge adunărilor din aceste locuri;
2 - pentru mântuirea familiilor celor întorși de curând la Domnul: Barun, Munmun, Sujit, și alții;
3 - pentru intenția de a mai primi doi copii în grijă (rude ale lui Sunu, o fată care stă la noi);
4 - înscrierea din nou la școală, în luna ianuarie, a copiilor care învață în școli de stat;
5 - pentru reîntoarcerea în părtășie a credincioșilor care, din diferite motive, s-au îndepărtat: Purnima, Anamika, Mithun, Mahua și Peali;
6 - reîntoarcerea cu bine de la familiile lor, a copiilor care au fost luați de rude: Daniel, Bamuni, Rina, Liva, Mayni, Peali și Choitali.
Dumnezeu să vă fie lumină și pace în noul an!

Daniel


Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.