După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 5 ianuarie 2018

Petiție pentru interzicerea intrării lui Franklin Graham în Marea Britanie 🔴 Consiliul municipal al orașului Blackpool a spus că este de competența țării să stabilească dacă discursurile conservatoare ale evanghelistului Franklin Graham privind homosexualitatea și islamul insigă la ură și cere ca acestuia să i se interzică intrarea în țară...

Consiliul municipal al orașului Blackpool din Marea Britanie a spus că este de competența țării să stabilească dacă discursurile conservatoare ale evanghelistului Franklin Graham privind homosexualitatea și islamul insigă la ură și cere ca acestuia să i se interzică intrarea în țară.
Graham este programat să vorbească la Lancashire Festival of Hope în septembrie, deși aproape 7.500 de persoane au semnat o petiție online care încearcă să-l oprească să intre în Regatul Unit.
Consilierul Maria Kirkland, membru al cabinetului Consiliului Blackpool, a spus cu privire la controversă: „Consiliul a fost informat despre o serie de presupuse comentarii și opinii pe teme precum genul, sexualitatea, rasa și imigrarea ale lui Franklin Graham, principalul vorbitor al acestui eveniment. Poziția consiliului cu privire la aceste chestiuni este solidă și clară. Vrem să eliminăm discriminarea, să promovăm egalitatea și să creștem respectul și înțelegerea între oameni, indiferent de rasă, religie sau orientare sexuală”.
Ea a adăugat că „deciziile privind comentariile lui Franklin Graham sunt în întregime chestiuni ale biroului de interne”.
Kirkland a insistat totuși că consiliul are, de asemenea, o obligație contractuală față de Asociația Evanghelică Billy Graham în ceea ce privește evenimentul care va avea loc și crede în drepturile de exprimare liberă.
Totuși, a adăugat că, dacă se dovedește că Graham încurajează ura și discriminarea, consiliul „nu va ezita să rezilieze aceast contract”.
Persoanele care au semnat petiția pe Change.org ridică o serie de plângeri împotriva lui Graham.
„El a afirmat că „Islamul este ISIS , că este o religie violentă, păcătoasă și rea. Aceste cuvinte acuză în mod automat și greșit musulmanii obișnuiți că susțin atrocitățile teroriste și ura” spun cei care au semnat petiția.
„Franklin Graham a declarat că președintele rus Vladimir Putin procedează corect în încălca drepturile LGBT în țara sa, unde oamenii homosexuali sunt supuși unor abuzuri grave”, se mai arată în petiție.
Un reprezentant al BGEA a declarat într-o declarație către The Christian Post în decembrie că Graham va oferi un mesaj de speranță în Anglia.
„Asociația Evanghelică Billy Graham lucrează în parteneriat cu bisericile locale pentru a organiza un eveniment în Blackpool. Va fi un eveniment pozitiv și încurajator cu muzică și un mesaj transmis de Franklin Graham despre speranța care se găsește în relația cu Isus Hristos. Acesta va fi gratuit și toată lumea este invitată să participe”, a adăugat declarația.
Ca răspuns, Graham a postat un mesaj pe Facebook în care a asigurat că nu urăște homosexualii.:
„Dumnezeu numește homosexualitatea păcat – luați-vă de El dacă nu vă place. El este cel care definește păcatul, nu eu. Ca creștin, desigur că nu urăsc homosexualii, îi iubesc și vreau să cunoască adevarul”, a scris el.
„Dacă aleg să trăiască acest stil de viață, cu siguranță au libertatea de a face acest lucru - dar nu-mi spuneți ce trebuie să cred eu sau la ce să particip”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.