După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 22 ianuarie 2018

Florin Ianovici 🔴 Ziua de după duminică: Dacă ziua de duminică a adus câștig duhovnicesc, atunci ziua de luni nu te va apăsa. Când ziua de duminică e una a distracțiilor, atunci luni va fi o zi a corvoadelor...

Când ziua de duminică e una a distracțiilor, atunci luni va fi o zi a corvoadelor. Când ziua de duminică e una de odihnă și întărire duhovnicească, atunci luni va fi o zi a încrederii în Dumnezeu.
Literalmente azi de dimineață îmi venea să zbor. Am rămas cu dulceața harului pe buze, am rămas cu amintirea lacrimilor vărsate la picioarele Domnului, am strâns în inimă cuvintele pline de farmec despre Împăratul Isus, așa că ziua de luni mi se pare atât de frumoasă.
Nu știu ce filme au fost la teleivizor, nu știu cine a câștigat sau a pierdut la vreo întrecere sportivă, dar știu că sufletul meu este biruitor în Hristos prin părtășia rugăciunii și a Cuvântului sfânt.
Biserica e locul unde Dumnezeu coboară ca noi să putem merge înainte. Dacă ziua de duminică a adus câștig duhovnicesc, atunci ziua de luni nu te va apăsa. Am văzut cum s-au botezat oameni, am văzut cum alții s-au întors la Dumnezu, îmi stăruie în suflet ecoul cântecelor și al rugăciunii, îmi revine în minte mesajul sfânt: ,,cere tot ce vrei și îți voi da’’.
Azi și în zilele ce vor urma, eu mă voi lupta să fiu împlinitor al voii Lui și nu ascultător uituc. Și mă rog lui Dumnezeu să fie belșug la casa lui Dumnezeu și nu sărăcie. Mă rog ca slujitorii lui Dumnezeu să nu trimită poporul sfânt nemâncat, desculț și dezbrăcat la luptele de peste săptămână.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.