După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 4 ianuarie 2018

Daniel Gheorghe, despre provocările din 2018: Dorința unor grupuri globaliste de a impune corectitudinea politică, ideologia LGBT ori neocorporatismul va rămâne vector de presiune publică. România are nevoie de creștinism, libertate și parlamentarism

România a intrat în anul centenarului Marii Unirii, iar influența unor grupuri de interese din afara țării este mai mare ca oricând.

Deputatul Daniel Gheorghe s-a referit la acest aspect și a scris despre faptul că „dorința unor grupuri de interese globaliste de a impune în România corectitudinea politică, ideologia lgbt ori neocorporatismul va rămâne vector de presiune publică”.

Totodată acesta susține că pentru a traversa această perioadă mai dificilă, „România are nevoie de creștinism, libertate și parlamentarism”.

„România va avea de răspuns în anul 2018 unei presiuni constante dintr-o zonă de-a dreptul iacobina. Dorința unor grupuri de interese globaliste de a impune în România corectitudinea politică, ideologia lgbt ori neocorporatismul va rămâne vector de presiune publică. În tot acest timp, forțele românești, în sensul larg al cuvântului, au datoria de a da dovada faptului că România se poate bucura cu adevărat de cei o sută de ani de la Marea Unire și că este o țară demnă și puternică. România nu are nevoie de pseudo-salvatori, de soluții radicale ori de personaje tulburate care vor să răstoarne societatea cu susul în jos că așa au fost ei îndoctrinați nu știu unde, România are nevoie de creștinism, libertate și parlamentarism! Restul este iluzie deșartă și decadenta!”, a scris Daniel Gheorghe pe contul său de Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.