După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 12 decembrie 2017

SUA: Recrutarea transsexualilor în armată de la 1 ianuarie, permisă de o judecătoare federală 🔴 Această decizie reprezintă o lovitură pentru președintele american, care scrisese pe Twitter în iulie că persoanele transsexuale nu vor putea servi "în nicio capacitate" în armata americană...

O judecătoare federală americană a respins luni un recurs al administrației Trump, care ar fi amânat data deschiderii forțelor armate pentru recruții transsexuali, instanța menținând astfel termenul prevăzut, 1 ianuarie, transmite AFP.
Această decizie reprezintă o lovitură pentru președintele american, care scrisese pe Twitter în iulie că persoanele transsexuale nu vor putea servi "în nicio capacitate" în armata americană.
Două tribunale federale au blocat temporar această interdicție decretată de președintele american, iar Pentagonul ar urma să înceapă să accepte recruți transsexuali, în conformitate cu decizia adoptată anul trecut de administrația lui Barack Obama.
În recursul său depus miercuri seara, Departamentul Justiției cerea ca obligația Pentagonului de a accepta recruți transsexuali să fie amânată.
"Tribunalul nu va amâna ordinul său preliminar", a decis judecătoarea Colleen Kollar-Kotelly.
Administrația Obama a decis anul trecut că armata ar trebui să înceapă să primească recruți transsexuali de la 1 iulie 2017. Actualul ministru al Apărării, Jim Mattis, a amânat acest termen cu șase luni pentru "a evalua impactul" acestei integrări asupra forțelor armate.
"Anunțul de astăzi potrivit căruia armata americană va accepta recrutarea persoanelor transsexuale începând cu 1 ianuarie 2018 reflectă o realitate foarte simplă: angajații militari și civili ai Pentagonului pregătesc primirea americanilor transsexuali de peste doi ani", a comentat Palm Center, o organizație specializată în drepturile persoanelor LGBT în armată.
Continuarea pe www.agerpres.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.