După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 22 decembrie 2017

Sinistrul Lastesuojelu Tampere interzice Mariei şi lui Mihai să se bucure de sfânta sărbătoare de Crăciun la timpul potrivit, cu familia lor. Camelia Smicală va "sărbători" cu ei Crăciunul pe rând, câte o oră şi jumătate...

Sinistrul #Lastensuojelu interzice Mariei şi lui Mihai să se bucure de sfânta sărbătoare de Crăciun la timpul potrivit, cu familia lor.  

Astăzi, 22 decembrie, Camelia Smicală va ,,sărbători" cu ei Crăciunul pe rând, câte o oră şi jumătate.

Lastensuojelu nu dă semne că ar intenţiona să demareze procesul de reintegrare a copiilor în familie, dar are în continuare în vedere interesul superior al acestora. 

De pe saitul oficial al Lastensuojelu: ,,Este dificil să se definească interesul superior al copilului, deoarece oamenii pot avea idei foarte diferite despre ceea ce ar fi benefic pentru copil. ... Opinia copilului este importantă atunci când se cântăreşte interesul său, dar opinia copilului și interesul lui superior nu sunt neapărat același lucru."

Deci observăm că noţiunea de interes superior nu poate fi definită pentru că oamenii au idei diferite. Cu alte cuvinte, suferinţa copiilor poate fi apreciată ca pozitivă dacă este privită din perspectiva unui birou al Lastensuojelu. În plus, înţelegem că cel mai mare duşman al fraţilor Maria şi Mihai, este chiar interesul lor superior, aşa cum a fost cântărit şi stabilit fix de cei care nu sunt capabili a defini această noţiune.

Crăciun fericit tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.