joi, 7 decembrie 2017

EXCLUSIV: Soții Bodnariu și cei șase copii stau cu chirie într-o căsuță, la munte. ”Nu ne mai întoarcem în Norvegia niciodată”

Niște acuzații ciudate, niciodată demonstrate, au rupt în bucăți o familie de români care trăia liniștită în orășelul norvegian Naustdal. Pentru că nu s-ar fi purtat bine cu micuții lor, soții Ruth și Marius Bodnariu au fost crunt pedepsiți: autoritățile locale le-au luat toți cei cinci copilași. După ce și-a recâștigat micuții în instanță, Marius s-a refugiat cu întreaga familie în România, undeva într-o localitate din Transilvania, unde, de un an și jumătate, își duce traiul liniștit, în cea mai mare discreție. 

Pentru familia mixtă româno-norvegiană, Țara Fiordurilor a fost casă timp de 11 ani. Mai bine de un deceniu în care Ruth a dat naștere celor cinci copii ai lor și în care  Marius  se ”înșurubase” bine într-un post de specialist în IT la o primărie, serviciu din care câștiga destul de bine. Răstimp în care nimic nu părea să tulbure în vreun fel armonia care se cuibărise la ferma socrilor lui Marius, loc în care toți trăiau fericiți.

Continuarea pe www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.