După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 19 decembrie 2017

† Evanghelistul Daniel Strugari Teglar (Canada) a plecat la Domnul după ce a suferit un atac de cord înainte de programul de colinde din Alba Iulia!

🖤Au fost clipe grele pentru echipa Misiunii Speranța în această zi. Evanghelistul Daniel Strugari Teglar (Canada) a trecut la Domnul după ce a suferit un atac de cord înainte de programul de colinde din Alba Iulia. 

Pe 11 decembrie, cu bucurie posta pe pagina lui de facebook o poză alături de Gabriel Gorcea, anunțându-și plecarea spre România, unde împreună urmau să aducă vestea mântuirii, unul prin Cuvânt, altul prin colind. 

Duminică, 17 decembrie, se bucura de urările de „La mulți ani” pe care le primea de la cei din jur... Ieri, posta pe pagina lui un mesaj prin care își reafirma credința puternică în Acela despre care predica. Fratele Daniel nu știa ce îi va aduce ziua de azi, dar știa că Dumnezeu va fi acolo!

Suntem alături de soția și copiii lui în această perioadă de grea încercare și ne rugăm ca Dumnezeu să mângâie familia îndurerată!🙏  





Misiunea Speranta


Daniel Strugari a fost un om cu o mare pasiune pentru Dumnezeu și pentru predicarea Cuvântului Său. Când a ajuns în Canada prima dată, l-am luat cu mine la muncă, la greșie și la faianță. 

De când L-a cunoscut pe Domnul, și-a dorit mult să spună oamenilor despre dragostea Lui, despre jertfa lui! Înainte să venim în România, unde urma să slujim împreună, eram amândoi foarte aglomerați și trăgeam tare să terminăm ce aveam de lucrat. Era deosebit de entuziasmat că va veni în misiune în țară, să slujească pe Domnul. 

A fost greu pentru mine și pentru toată echipa de slujire să fim acolo când Daniel a intrat în stop respirator și s-a prăbușit cu puțin timp înainte să începem programul la biserică... 

Nu înțelegeam ce se întâmplase, apoi veștile erau din ce în ce mai greu de acceptat și de crezut. Împreună cu Genoveva, suntem alături de soția lui, Simona, de cei doi băieți și vă chemăm și pe voi să susțineți familia Strugari Teglar în rugăciune, dar și contribuind cu o donație la cheltuielile de înmormântare, Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Gabriel Gorcea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.