După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 24 noiembrie 2017

Un pompier de culoare a fost concediat pentru că a scris în timpul liber o carte în care spunea că în ochii Dumnezeului biblic nu există alt tip de căsătorie decât cea dintre un bărbat şi o femeie (VIDEO)

LifeSiteNews.com, 20 noiembrie 2017 – Kelvin Cochran, fostul şef al Serviciului de Pompieri din oraşul Atlanta, în statul american Georgia, îl cheamă în judecată pe primar, deoarece acesta l-a concediat după ce pompierul șef a publicat pe cont propriu o carte despre căsătorie în care spunea că singurul tip de căsătorie în ochii lui Dumnezeu este cea dintre un bărbat şi o femeie.
Pompierul va susţine la proces că a fost discriminat pe motive religioase şi va cere să fie repus în funcţie, precum şi plata din urmă pentru toată perioada. Avocatul Kevin Theriot de la organizaţia Alliance Defending Freedom (ADF) va argumenta că pompierului i-a fost lezat dreptul la liberă exprimare şi că s-a încălcat procedura care trebuia urmată în caz de concediere.
Kelvin Cochran şi-a început cariera ca primul pompier de culoare din Shreveport, în statul american Louisiana, calitate în care a ajutat la operaţiunile de salvare din timpul Uraganului Katrina. Ulterior, în 2010, a fost numit chiar de fostul preşedinte Barack Obama Șef al Diviziei Federale de Pompieri la FEMA, Inspectoratul de Urgenţe al SUA.
Atunci, Kasim Reed primarul Atlantei, acelaşi care avea să îl concedieze ulterior, a zburat personal la Washington pentru a-l convinge să renunţe la înalta funcţie şi să se întoarcă la Atlanta ca şef al pompierilor locali. Cochran s-a lăsat convins şi s-a întors la Atlanta, unde în 2012 a şi primit distincţia de Pompierul Anului.
Pompierul este diacon la Biserica Baptistă Elizabeth. În cartea publicată pe cont propriu „Who Told You You Were Naked?” explică învăţătura biblică despre sexualitate. În ea, el califică actele sexuale „cu parteneri multipli de sex opus, de acelaşi sex sau în afara căsătoriei” drept „maniere josnice, vulgare şi inadecvate de pângărire a templului trupului şi de dezonorare a lui Dumnezeu”. Înainte de publicare, autorul a cerut opinia expertului de etică din primărie, iar acesta i-a confirmat că ceea ce a întreprins pe cont propriu în afara slujbei sale nu poate afecta imaginea primăriei.
Totuşi, când un exemplar al cărţii a căzut în mâinile unui consilier local pro-homosexualitate, acesta a făcut tot posibilul să obţină concedierea autorului: „Când eşti angajatul unei instituţii bugetare, iar gândurile, credinţele şi opiniile tale sunt diferite de cele ale instituţiei la care lucrezi, trebuie să le laşi la poarta instituţiei” a declarat consilierul.
Primarul a cedat presiunii şi l-a suspendat în 2014, apoi l-a concediat pe pompier în 2015, în ciuda faptului că o investigaţie internă îl exonerase de orice vină în ianuarie 2015, constatând că nu discriminase pe nimeni, ci doar îşi exprimase opinii în afara serviciului.
Continuarea pe www.stiripentruviata.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.