După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 17 noiembrie 2017

Sişu şi Puya (La Familia) despre intoleranţa „toleranţilor”: „Când încercăm să impunem cu agresivitate O SINGURĂ părere ca fiind cea bună, revenim încet-încet la comunism”

SHARE dacă sunteţi de acord! Răspunsul trupei de hip-hop La Familia (Sişi şi Puya) la anularea concertului de la Cluj pe motiv că cei doi promovează… familia naturală:
"Credem in diversitatea opiniilor si ne pare rau ca unii s-au simtit lezati de MANIFESTUL nostru. Nu asta a fost intentia noastra! Oricine e liber sa faca in viata lui ce vrea, sa creada in ce vrea si sa iubeasca pe cine vrea. Ne pare sincer rau ca exista oameni care, in mintea lor, ne-au asociat cu homofobia, xenofobia și altele asemănătoare.
Suntem uimiti de agresivitatea cu care au reactionat si reactioneaza cei care nu au fost de acord cu umila noastra parere. Nu toti suntem la fel, asa ca ar trebui sa ne obisnuim ca nu toti impartasim si aceleasi pareri. Pe scurt, suntem diferiti.
Atunci cand incercam sa impunem cu agresivitate O SINGURA parere ca fiind cea buna, revenim incet-incet la COMUNISM.
Se pare ca “aparatorii tolerantei” devin intoleranti.

Referitor la clubul din Cluj care a anulat pentru a doua oara concertul, ii sfatuim pe reprezentantii sai sa fie mai atenti la versurile artistilor pe care ii cheama, atunci cand solicita un concert.
Fanii nostri din Cluj, insa, se vor intalni cu noi cu siguranta in jurul datei de 7 decembrie, in alt club din oras.
Doamne ajuta!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.