După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 10 noiembrie 2017

✉ Scrisoare misionară: Familia Gabriela şi Raja Rai, India

Dragii noștri,

          Vă salutăm cu pacea Domnului și ne rugăm ca El să vă poarte în carul Său de biruință și să vă binecuvinteze din belșugul harului Său!
          Vă mulțumim din inimă pentru sprijinul în rugăciune! Domnul ne poartă pe brațele Sale și vedem zi de zi cum ne ocrotește.
          Sâmbăta trecută, în loc să luăm prânzul acasă, așa cum facem de obicei, am mers în oraș pentru că doream să cumpărăm un cadou pentru Baruch, care va împlini trei anișori pe nouă noiembrie. Când ne-am întors, am văzut că în bucătărie căzuse o bucată uriașă de tavan. Îi mulțumim Domnului că ne-a păzit! Dacă am fi stat acasă, ar fi fost foarte posibil să cadă peste noi!
          Clădirea în care stăm este foarte veche și se întâmplă să mai cadă bucăti de tencuială, dar de data aceasta a căzut cam jumătate din tavan. Ne rugăm ca Domnul să ne păzeasca în continuare și să ne ajute sa reparăm ce putem.
          Vă mulțumim că v-ați rugat pentru examenele lui Raja. Prin harul Domnului a terminat cu bine și chiar printre primii studenți! Slăvit să fie Domnul!
          Vă îndemnăm să vă rugați pentru noi, pentru ca pe data de 10 noiembrie vom călători spre Gorubathan, împreună cu un frate păstor din Statele Unite ale Americii, urmând să ne întoarcem în Bangalore, în data de 16 noiembrie. Împreună, vom organiza atât un seminar de o zi, pentru zidirea credincioșilor din bisericile din zonă, cât și o evanghelizare în zona Gorubathan. Îi mulțumim Domnului pentru această oportunitate și ușă deschisă pentru Evanghelie. Rugați-vă împreună cu noi, ca Domnul să ne ocrotească în această călătorie și să ne folosească pentru slava Lui!
          De asememea, rugați-vă pentru Baruch, ca Domnul să îl binecuvinteze și să îl ajute să crească sănătos și în trup și în suflet, și El să îl ocrotească de orice rău!
          Îi mulțumim Domnului pentru că ne-a dăruit așa o comoară prețioasă și ne rugăm ca El să ne ajute să fim niște părinți înțelepți pentru copilașul nostru, ca să știm să îl îndreptăm spre calea Domnului!
 
          Vă mulțumim că sunteți alături de noi prin rugăciuni și prin sprijinul trimis pentru nevoile noastre și ale lucrării! Domnul să vă răsplătească și să se îngrijească de orice nevoi veți avea!
 
Cu dragoste în Domnul,
Gabriela, Raja și
Baruch Ra
i

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.