După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 20 noiembrie 2017

✉ Scrisoare misionară: Echipa de misiune pe termen scurt în India

Pace tuturor
 

          Am avut un timp foarte bun până acum în India. Avem deja două săptămâni de când suntem aici, iar timpul petrecut este binecuvântat, fără probleme de sănătate (echipa e formată din șase pesroane). Prin harul Domnului am fost în Jalpaiguri, la biserica Harul a fratelui Daniel Olteanu, apoi la Haldibari la Pronich, la Barohati la Raju (Daniel Eka) și la Talma, acolo unde e lucrător Atzinto. Am avut părtășie (adunare), am făcut vizite, am lucrat cu copiii, evanghelizare, etc. De asemenea am fost la o conferință de adibași (indieni bastinași), aproape de Jalpaiguri. Sâmbătă dimineața, pe 11 noiembrie, am fost la Gurbathan, deoarece Gabriela și Raja Rai au venit din Bangalore acolo, și am vrut să ne întâlnim și cu ei. Sâmbătă am vizitat școala din Gurbathan (școala creștină cu care colaborăm), apoi duminică am fost la adunare. Ne-am bucurat de un timp binecuvântat și cu Amardeep și Mary Rai, o familie deosebită, implicată în lucrare. Ei au două fete, cu vârste de 6 ani și de 2 ani, Agnes și Exziba, și încă patru copii care sunt luați în grijă în familia lor: Jisai, Esther, Estol, Rya și Priria.

          Marți am călătorit mult. De la Gurbathan am plecat la Mendabari, în junglă, la tribul Raba, la Benjamin și Gouri Rava, familia de misionari indieni susținuți de biserica CDE Elim Dorohoi. Aici am avut de asemenea un timp foarte deosebit. Am vizitat mai multe locuri, unde am putut avea părtășie, lucrare cu copii, vizite și evanghelizare. Printre acestea se regăsesc locurile unde fratele Benjamin lucrează pe partea de plantare de biserici: Pakapare, Nimti, Chilapata și altele. Am avut bucuria să îi cunosc pe cei care au fost botezați și despre care mi-a scris și mi-a trimis fotografii fratele Benjamin. De asemenea am avut bucuria să reîntâlnesc persoane pe care le-am botezat în 2013, când am fost în India.

          Astăzi ne-am întors în Jalpaiguri. Mâine vom călători într-un alt stat al Indiei, Nagaland-Dimapur, o călătorie cu trenul ce va dura doisprezece ore(biletele sunt scoase de 10 zile).

          La Daniel sunt douăzeci de copii, cu vârste diferite, de care el și Saroja se îngrijesc (masă, haine, cazare, școală, spiritual, ei fiind aici ca un mic "orfelinat"). E o muncă grea, la care mai este ajutat de Udeep, David și alte trei surori din biserică. În fiecare dimineață, de la 6:30-7:30, toți copii au un timp de școală duminicală, părtășie, închinare. Fetele din echipă au ajutat și ele în fiecare dimineață, cât timp am fost aici (vreo cinci  zile până acum). Apoi copiii servesc micul dejun, la ora opt, după care merg la școală. Sunt trei case închiriate: casa lui Daniel, acolo e sala de mese, sala de lectură și activități biblice, și tot acolo într-o cameră, sunt 3 copii mai mici care dorm cu o soră alungată de soț (e o creștină). Lângă casa lui Daniel, se află o altă casă, acolo locuiesc într-o cameră Daniel și Saroja, iar în alta, trei băieți. Apoi, mai e o casă vizavi, unde stau fetele .

Continuați să vă rugați pentru noi. Dumnezeu să vă binecuvinteze!
 
Dan, Beneamin, Sorina, Georgiana,
Gabriela și Raema.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.