După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 1 noiembrie 2017

Cristina Popescu 🔴 Contul lui Mihai Gheorghiu a fost deblocat 🔴 Realitatea este că povestea asta cu propaganda rusească și cu manipularea prin așa zisele fake-news e apă de ploaie față de propaganda și manipularea stăpânilor noștri...

Realitatea este că povestea asta cu propaganda rusească și cu manipularea prin așa zisele fake-news e apă de ploaie față de propaganda și manipularea stăpânilor noștri.
Ieri Facebook a șters o postare a paginii Referendum pentru România ce cuprindea conținutul tradus al proiectului de lege privind combaterea discriminării persoanelor BLGT pus în dezbaterea Parlamentului spaniol de extremiștii de la PODEMOS, precedat de un scurt comentariu critic (ceva gen "proiect totalitar").

Astăzi, Facebook a suspendat contul reprezentantului CpF Mihai Gheorghiu, care postase din nou, de data aceasta pe pagina proprie, același proiect de lege, fără alt comentariu.
Aici nu era nicio știre falsă, de vreme ce era reproducerea unui proiect de lege.
Nu era propagandă rusească; și chiar dacă ar folosi în vreun fel Rusiei, conținutul postării era reproducerea unui proiect de lege din Parlamentul Spaniei, caz în care simpla existență a acestui proiect folosește deopotrivă Rusiei, dar asta nu ne anulează dreptul la a fi informați sau a informa.
Nu era hate-speech: în primul caz era doar un comentariu critic, chiar dacă polemic, dar fără a instiga la violență sau la ură; dezaprobarea nu este hate-speech.
Toate aceste subiecte: hate-speech, fake-news, dezinformare și propagandă rusească se dovedesc a fi nu altceva decât paravanul premeditat sau simpla înșelare în care se află liderii occidentali, pentru a institui controlul gândirii și exprimării.
Iar asta nu face bine nimănui, fie activist, fie opozant, fie neutru și indiferent de orientarea sexuală, sex, rasă sau religie.
În postările șterse nu era decât simpla reproducere a textului unui proiect de lege oficial.
Dacă a fost șters ca fiind discurs al urii sau ca știre falsă, e clar: 
parafrazându-l pe Orwell, pentru noul sistem care încearcă să se înrădăcineze,

Libertatea este Sclavie
și
Adevărul este Minciună.
Later edit: contul lui Mihai Gheorghiu a fost deblocat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.