După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 22 noiembrie 2017

Cazul „La Familia”. Cote absurde ale cenzurii de tip Facebook: eliminarea unei recenzii critice la pagina clubului Form Space

În mod normal, o recenzie acordată unei pagini de Facebook nu poate fi ştearsă. Aşa se ştia până de curând. Dar regulile jocului se mai schimbă şi în timpul jocului.
Suntem în plin meci al ratingurilor pe Facebook. Echipele care se bat în rating sunt fanii La Familia, respectiv apărătorii familiei naturale, şi fanii clubului clujean Form Space, ai cărui patroni au anulat concertul La Familia pe motiv că hip-hopperii Sişu şi Puya cred în Dumnezeu, patrie şi căsătoria dintre un bărbat şi o femeie. Scorul rămâne strâns de câteva zile încoace: 4.3 la 4.2 pentru La Familia.
Un bucureştean care a postat de curând un rating negativ pentru pagina de Facebook Form Space a ajuns la concluzia că Facebook schimbă regulile din mers, dar şi că, pe lângă postac, a apărut încă o specie nouă în reţea: raportacul!
După ce clubul Form Space a anulat concertul trupei La Familia, am lăsat o recenzie critică pe pagina respectivilor. Textul era scurt și complet benign, ceva care suna aproximativ așa: „toleranță înseamnă să ai generozitatea de a accepta și opiniile diferite de ale tale. Nu înseamnă să-i forțezi pe toți să aibă opinia ta!”
Am primit câteva LIKE-uri și niște răspunsuri acolo, la care, din cauze tehnice, nu puteam oricum răspunde. Unele în ton cu comentariul, altele în dezacord. Așa cum e și normal. Și oricum, nimic spectaculos.
La câteva zile primesc mesajul atașat de la Facebook. Și mă simt cam ca în serialul Black Mirror. Am făcut ceva împotriva „standardelor comunității”.
Continuarea pe www.stiripentruviata.ro 
  • Vezi AICI și alte articole despre cazul LA FAMILIA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.