După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 15 noiembrie 2017

Bunica biologică a fetiţei adoptate de un cuplu de homosexuali şi ucisă de unul din ei la vârsta de 18 luni: „Ne doare profund să ştim că, dacă nu ne-ar fi fost luată, ea ar trăi şi azi”

După audierea a 12 experţi medicali şi 6 doctori, s-a dat sentinţa în procesul britanicului Matthew Scully-Hicks. Acesta a fost găsit vinovat de uciderea din culpă a fetiţei în vârstă de un an şi jumătate pe care tocmai o adoptase împreună cu partenerul lui homosexual. A primit o sentinţă de închisoare pe viaţă din care trebuie să efectueze cel puţin 19 ani.
Copilul ucis prezenta fractură craniană, fracturi de coaste şi la piciorul drept, vânătăi pe frunte, hemoragie cerebrală, oculară şi a organelor interne. Unele dintre leziuni erau de dată mai veche, inclusiv de la un incident anterior, când agresorul a trebuit să cheme Salvarea, pretinzând că fetiţa căzuse pe scări.
La pronunţarea sentinţei, judecătoarea Justice Davies a precizat către condamnat: „Aţi abuzat de încrederea care v-a fost conferită în calitate de tată adoptiv… Eraţi conştient de predispoziţia de a vă răni fiica adoptivă. …absenţa premeditării este contrabalansată de faptul că mânia faţă de ea nu era un incident izolat şi ştiaţi că aceasta vă putea determina să o răniţi. Nu aţi arătat nicio remuşcare”.
Fetiţa a fost născută de o mamă dependentă de droguri. În calitate de familie extinsă, bunicii naturali au făcut demersuri încă din ianuarie 2015 pentru adoptarea bebeluşului, dar un tribunal de familie a decis că nu puteau face faţă creşterii ei.
Sian O’Brien, bunica biologică, a declarat după proces: „Ne doare profund să ştim că noi, familia, am iubit-o necondiţionat… şi că, dacă nu ne-ar fi fost luată, ea ar trăi şi azi”.

Reprezentanţii Protecţiei Copilului au făcut 15 vizite la domiciliul cuplului de homosexuali pentru a evalua procesul de adopţie, dar nu au observat nicio problemă. Autorităţile au anunţat începerea unei anchete pentru a detecta ce poate fi îmbunătăţit pentru a preveni astfel de situaţii. S-a anunţat că ancheta ar putea dura un an, dar nu s-a spus nimic despre eventuala sancţionare a unor lucrători sociali.
Sursa: The Daily Mail, via Stiripentruviata.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.