După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 21 noiembrie 2017

Bogdan Duca 🔴 De ce zic despre mine că sunt conservator? 🔴 Sunt conservator pentru că am credința că cel mai mare rău care se poate face Europei și civilizației noastre americano-europene (”euro-atlantice”) este descreștinarea ei. Creștinismul este rădăcina civilizației noastre: odată ruptă rădăcina creștină, degradarea societății intervine cu o repeziciune care de cele mai multe ori face imposibilă orice salvare...


Sunt conservator pentru că nu cred într-o lume mai bună. Cred că lumea este într-un continuu proces de degenerare care va duce la colapsul ei inevitabil. Nu cred că există un viitor bun pentru lumea asta ci doar speranță în Dumnezeu că după lumea aceasta va fi ceva mai bun.

Sunt conservator pentru că nu am încredere în revoluție. Nu cred că lumea se poate schimba în bine prin violență revoluționară, oricât de nobile ar fi scopurile care stau în spatele unei revoluții.

Sunt conservator pentru că nu cred în capacitatea maselor de oameni de a gândi. Nu am încredere în raționalitatea și nici măcar în rezonabilitatea oamenilor ieșiți în stradă, indiferent de cauzele pentru care au fost mobilizați să iasă la protest.

Sunt conservator pentru că nu cred în iluziile iluministe. De asemenea sunt neîncrezător în orice utopie, inclusiv în utopiile fascistoide sau naționaliste care se livrează ca fiind ”de dreapta”, sau chiar ”conservatoare”.

Sunt conservator pentru că am credința că cel mai mare rău care se poate face Europei și civilizației noastre americano-europene (”euro-atlantice”) este descreștinarea ei. Creștinismul este rădăcina civilizației noastre: odată ruptă rădăcina creștină, degradarea societății intervine cu o repeziciune care de cele mai multe ori face imposibilă orice salvare.

Sunt conservator pentru că am credința că viața sexuală este exclusiv de domeniul spațiului privat. Transformarea abominațiilor sexuale, de orice natură ar fi ele, în subiecte de ”pride” și de politici sociale este din punctul meu de vedere inacceptabilă.

Sunt conservator pentru că nu văd artă în urât și în imoral. Cred în scopul artei de a face oamenii mai buni, mai frumoși și mai suportabili în acest lung drum de îl numim istorie și îl parcurgem spre sfârșitul lumii.

Sunt conservator pentru că sunt creștin [...] și cred în forța de a uni și a coagula, de a salva sufletele și de a aduce lumea la unitatea pierdută prin păcatul babilonic al naționalismelor.

Sunt conservator pentru că sunt patriot și nu naționalist. Cred că am obligații civice pentru binele comun al patriei/orașului în care trăiesc și datoria morală de a fi solidar în cele bune cu aceștia.Și ar mai fi… Dar deocamdată atât.

Bogdan Duca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.