După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 6 octombrie 2017

✉ Scrisoare misionară: Familia Gabriela şi Raja Rai, India 🔴 Greva a luat sfârșit, dar nu încetați să vă rugați!

Dragii noștri,

          Vă salutăm cu pacea Domnului și ne rugăm pentru fiecare dintre dumneavoastră, ca Domnul să vă poarte pe brațele Sale și să se îngrijească de toate nevoile pe care le aveți!
          Noi suntem bine, prin harul Domnului! Aici, sezonul ploios continuă și vremea e mai rece. Am fost răciți și noi, iar Baruch a fost bolnav cam o săptămână, cu febră și tuse, dar slavă Domnului că e mai bine acum!
          
Greva, ce a ținut mai mult de trei luni în Darjeeling, a fost ridicată, cel mai probabil din cauza că a început un festival hindus de închinare la idoli, dar oamenii sunt nemulțumiți pentru că guvernul nu le-a ascultat cererea de a avea un stat al lor. Acum că greva s-a oprit, situația va reveni treptat la normal, dar riscul ca noi greve și tulburări să apară oricând, este mare.
          În Gorubathan, luna aceasta, au fost jefuite trei biserici, printre care și adunarea din care face parte Raja. Tâlharii au spart geamul în timp ce era furtună și au furat tot ce au găsit. Din câte am înțeles, au furat banii care erau acolo, din colectele copiilor de la școala duminicală și a tinerilor.
          Domnul știe cine sunt acei tâlhari și 
ne rugăm ca El să lucreze la inimile lor și să îi aducă la cunoștința mântuirii!
          Vă îndemnăm să vă rugați pentru protecția fraților și surorilor de acolo, și ca Domnul să îi ajute să fie exemple și lumini în mijlocul întunericului în care se află!
          Vă rugăm să continuați să mijlociți și pentru noi, ca Domnul să îl ajute pe Raja în studiile pe care le face și în slujirea din grupul de tineri nepalezi.
          Un motiv de rugăciune special, este pentru noii noștri vecini care sunt din Nepal
. Este o familie ce au un băiețel de un an. Soțul este student la aceași școală biblică cu noi și locul unde stăteau a fost dărâmat, așa că au fost mutați într-o cămăruță din complexul în care stăm și noi. Soția lui este hindusă, iar el, chiar dacă spune că e creștin, vedem că nu a înțeles cu adevărat ce înseamnă să fii salvat prin credința în Domnul Isus. Vă rugăm să mijlociți pentru noi, să fim lumini pentru ei și să le mărturisim despre dragostea Domnului, iar El să le deschidă ochii inimii să înțeleagă dragostea Lui și să fie mântuiți!
          Vă mulțumim că ne sunteți alături, atât în rugăciuni, cât și prin sprijinul trimis pentru nevoile noastre!
         
Domnul să vă binecuvinteze din belșugul harului Său!
 
Cu dragoste în Domnul,
Gabriela, Raja și
Baruch Rai

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.