După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 11 octombrie 2017

✡ Pelerinii creștini susțin Israelul pentru că „așa spune Biblia”

Într-o vreme în care antisemitismul este în creștere, mii de creștini s-au adunat la Ierusalim pentru a sărbători Sărbătoarea Corturilor și pentru a susține Israelul. Ei au venit de la marginile pământului pentru sărbătoarea de șase zile, sponsorizată de Ierusalimul Internațional al Creștinilor (ICEJ), răspunzând unei invitații străvechi.
„Este invitația profetului Zaharia, în capitolul 14, versetul 16 din cartea lui Zaharia. El prevede un moment în care toate națiunile vor veni la Ierusalim,vor sărbători Sărbătoarea Corturilor și se vor închină Domnului”, a declarat vicepreședintele ICEJ, David Parsons pentru CBN News
Peste 5.000 de creștini din aproape 100 de națiuni au venit încă din prima seară să se închine împreună cu poporul Israel.
jst457cl feast2017 hdv 0
„Dumnezeu e credincios prin faptul că de aproape 40 de ani această adunare internațională a trupului lui Hristos are loc într-un mod unic”, a spus Parsons.
Această reuniune a mai multor națiuni a avut loc pentru prima dată în 1980, după ce 13 țări și-au mutat ambasadele de la Ierusalim la Tel Aviv.
Victoria Israelului a Războiului de Șase Zile din 1967, care a făcut posibilă reunificarea Iersualimului face ca acest an să fie un an special de sărbătoare.
„Ce este cu adevărat extraordinar este anul jubileului pentru Ierusalim. Se împlinesc 50 de ani de când orașul Ierusalim a fost reunit sub suveranitatea evreiască”, a spus Parsons.
Mai mult de jumătate dintre cei care participă anul acesta la sărbătoare pentru prima dată în viața lor.
jst457cl feast3 hdv 0
„Facem parte dintr-o delegație a insulei Cook de 26 de membri și suntem aici pentru a sărbători Sărbătoarea Corturilor. Participăm pentru prima dată la această sărbătoare. E minunat să fii aici împreună cu alte națiuni, să ne închinăm împreună în prezenșa Domnului”, a spus Paul Lynch. „Este scris în Biblie foarte clar: cei care binecuvântează Israelul vor fi binecuvântați. Ei sunt poporul ales de Dumnezeu iar guvernul nostru vrea să facă un angajament pentru a sprijini Israelul”, a mai adăugat el.

„La începutul acestui an Dumnezeu mi-a vorbit să vin să reprezint națiunea Samoa”, a spus Cruise Westerland. „Așa că am adus o echipă de 20 de oameni. Aducem bucuria pe care o avem cu noi de la marginile pământului, la doar două ore de zbor de Fiji”.
Am întrebat pe câțiva pelerini de ce sprijină atât de mult Israelul.
jst457cl feast4 hdv 0
„Pentru că Biblia spune să facem acest lucru” a spus Westerland.
„Este cea mai mare dovadă a faptului că Dumnezeu este viu”, a spus un tânăr pe nume Bjorgfinnur din Insulele Feroe. „Uitați-vă la evrei cum se întorc. Uitați-vă cum înflorește pământul”.
„Cred că Israelul este o țară atât de importantă îdin perspectiva Bibliei, deci cred că fiecare creștin de pe planetă ar trebui să sprijine Israelul”, a spus Veronica, a spus o tânără din Finlanda.
„Israelul a dăruit multor națiuni. A fost o binecuvântare pentru o mulțime de țări din întreaga lume și cred că este timpul să fie răsplătit”, a spus dr. Rotimi Olokodana din Nigeria.
Alina din statul Washington a spus: „Evreii sunt poporul ales de Dumnezeu și bănuiesc că nu vrei să stai împotriva lui Dumnezeu. Asta e tot ce po să spun.”
Sursă: CBN News

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.