După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 4 octombrie 2017

Florin Ianovici 🔴 La înmormântarea de azi ea a fost îmbrăcată mireasă. Unul lângă altul pe pământ, dar și întru veșnicie. Au curs și încă curg lacrimi. Toată comunitatea din Spanțov a venit astăzi la biserica penticostală Pomul Vieții acolo unde cei doi au slujit lui Dumnezeu. Chiar și preotul bisericii ortodoxe...

Printre lacrimi

Iov 14:1 Omul născut din femeie are viaţa scurtă, dar plină de necazuri.

Ionuț venise din Irlanda cu un vis în inimă. O iubea pe Estera și dorea să o ceară în căsătorie. A venit de la aeroport și primul gând a fost să împărtășească părinților bucuria sa.

A făcut o surpriză Esterei. Nu i-a spus că vine în ziua aceea. A surprins-o. S-au urcat în mașină și au parcurs ultimul drum pământesc. El 21 de ani, ea 18. 

La înmormântarea de azi ea a fost îmbrăcată mireasă. Unul lângă altul pe pământ, dar și întru veșnicie. Au curs și încă curg lacrimi. Toată comunitatea din Spanțov a venit astăzi la biserica penticostală Pomul Vieții acolo unde cei doi au slujit lui Dumnezeu. Chiar și preotul bisericii ortodoxe.


Omul născut din femeie are viața scurtă, dar plină de necazuri. Un verset deprimant și deloc încurajator. De aceea trebuie să ne mai naștem o data din apă și Duh, prin credința în jertfa ispășitoare a Mântuitorului Hristos. Numai prin nașterea din nou putem avea viață veșnică și plină de desfătări cererești.

Părinții Esterei, Nicu și Dobrița, părinții lui Ionuț, Marian și Mirela, știu atât de bine aceast lucru.

Tu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.