După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 27 septembrie 2017

✉ Scrisoare misionară: Uday şi Silvia, India 🔴 Tabere de ajutorare în zonă conflictuală

Pace frați și surori,

          Salutări în numele Domnului Isus Hristos. Aș dori să vă împărtășesc câte ceva despre cum merg lucrurile în locul în care mă aflu. În primul rând mulțumesc mult pentru rugăciunile înălțate pentru plecarea mea urgentă în India. Cu toții știți motivul  acestei plecări. Am ajuns cu bine, prin harul Domnului. Aici în zona aceasta, situația este foarte grea. Greva continuă fără întrerupere, de trei luni și ceva și nu sunt semne că o să se termine. Toți liderii care inițiază această grevă sunt alungați de forțele de ordine și oamenii de rând suferă din cauza lipsei de transport, mâncare, apă și căi de comunicare, cum ar fi internetul. Toate magazinele și piețele sunt închise și poți vedea foarte puțini oameni pe stradă. Astfel că, în această situație, Domnul mi-a dat putere să intervin cu tabere de ajutorare, împreună cu echipa.

          În primul rând am stabilit tabăra de ajutorare în Seed Farm Kalimpong, de unde am putut distribui hrană pentru două sate: Dungra Busty și Seed Farm. Am putut ajuta 80 de familii care aveau nevoie urgentă de hrană. Am dăruit: cartofi, linte, ceapă, ulei și câte un sac de orez, care este mâncarea de bază în India. Pe lângă aceasta, am reușit să mai  dăruim ceva hrană la încă un sat, Dumsi Phacka, și la o mică biserică, în total la 30 de familii. Oamenii se bucură foarte mult să primească această hrană. Aceste  sate sunt  la două - trei ore de oraș. Așadar, vă îndemn, rugați-vă pentru această lucrare.

Motive de rugăciune:
1. Să ajung în satele unde vom face aceste tabere de ajutorare. Străzile sunt foarte greu de circulat și plouă tare.
2. Să nu fie nici o piedică din partea partidelor politice.
3. Pentru protecția echipei, față de atacatori.
4. Pentru pacea în zonă și revenirea la normal.
5. Ca oamenii să-L primească pe Domnul Isus ca Salvator și Domn personal.
6. Ca forțele de ordine din West Bengal să se oprească în a mai ucide oameni.
 
Vă mulțumim mult, Domnul să vă răsplătească rugăciunile și sacrificiile!
 

Uday, Silvia și
Abigail!

Silvia este membră a Bisericii Izbânda din Bucureşti şi s-a dedicat lucrării de misiune din India încă din 2007.
  După mai multe stagii pe termen scurt de lucrare şi pregătire, Silvia îşi doreşte să ajungă să împărtăşească Evanghelia celor dintre triburile în care nu a ajuns cunoştinţa de Dumnezeu.
 
 În data de 29 noiembrie 2014 s-a căsătorit cu Uday Bagdas și au o fetiță.

e-mail: grace_silvy@yahoo.com

Pentru cei care doriţi să contribuiţi şi financiar la lucrarea pe care o desfăşoară Silvia puteţi folosi următoarele conturi:

Banca BRD
RON RO98BRDE410SV70924254100
EUR RO45BRDE410SV92432154100

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.