După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 22 septembrie 2017

✉ Scrisoare misionară: Daniel și Saroja Olteanu, India

Pace,
 
          Vă salutăm cu bucurie din India. Dumnezeu este bun cu noi și ne susține în carul Său de biruință. Dacă avem parte de încercări pentru Numele Lui, avem parte și de mângâieri.

          Astăzi aș vrea să vă împărtășesc câteva motive de mulțumire către Dumnezeu:
        
         
 În primul rând, vrem să Îi mulțumim pentru că El păstrează ușa deschisă pentru Evanghelie, în locul în care ne găsim. În multe locuri din India, evanghelia este izgonită și creștinii persecutați. Una dintre ultimile schimbări majore este începerea închiderii lucrării medicale creștine din India. Cea mai importantă Facultate Medicală Creștină din India (CMC) este nevoită să își închidă porțile pentru că guvernul nu îi mai dă voie să înroleze studenți creștini (candidați pentru lucrarea medicală misionară).

          Însă noi am avut șansa și săptămâna aceasta de a vesti evanghelia. Am fost invitați la un centru de meditații pentru copii necreștini, pentru a organiza un program de evanghelizare. Am avut însă șansa de a vesti evanghelia și pe drum, pentru că una dintre mașinile închiriate s-a stricat din pricina drumului desfundat. Într-un sat, locuit de tribul Rajbanshi, am putut vesti evanghelia la câțiva oameni, înainte de a ajunge la destinația noastră. De asemenea, la întoarcerea din Siliguri, am putut vizita pentru prima dată și satul bunicilor lui Lotika și Natan. Și acolo am putut vesti evanghelia, fără probleme.

          
Al doilea motiv de mulțumire, este pentru oamenii pe care Dumnezeu continuă să ni-i trimită. Mama lui Choitali și Peali (dânsa este o văduvă) a venit și ea să stea cu noi. În timpul zilei lucrează și numai noaptea doarme la noi. Împreună cu ea a venit și prietena ei, Peali Sarkar. Ea este o fostă credincioasă a adunării și lucrează în ture de noapte, iar ziua se odihnește la noi.

         
 Al treilea motiv de mulțumire, se referă la terminarea examenelor copiilor. Numai doi copii mai au examene. Ceilalți sunt mai liberi ca să ne ajute în ale casei și în lucrarea evangheliei.
 

Iată câteva motive de rugăciune:

1. Rugați-vă pentru mântuirea rudelor lui Lotika și Natan.
2. Rugați-vă pentru mântuirea mamei lui Choitali și Peali.
3. Rugați-vă pentru revenirea la credință a lui Peali Sarkar.
4. Rugați-vă pentru folosirea cu înțelepciune a timpului liber a copiilor, pentru educarea lor și pentru ai încuraja să se apropie de Dumnezeu.
5. Rugați-vă pentru Udeep (cumnatul meu), care s-a decis să stea cu noi pentru o perioadă mai îndelungată. El ar vrea să studieze știința calculatoarelor, în Jalpaiguri și să ne ajute în lucrare. El a început să conducă un studiu biblic, în fiecare dimineață.
6. Rugati-va si pentru David, care, dupa întoarcerea de la școala biblică, vrea de asemenea să studieze știinta calculatoarelor și face lucrare de vizite împreună cu Udeep.
 
Mulțumim mult că sunteți parteneri, prin Duhul Sfânt, în lucrarea din India.
 
Daniel

Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.